УНИКАЛНО ШОУ! Борисов избухна в смях, после се ядоса: Евроком, ПП и ПИК са винаги заедно! Не, не, не и не... (ВИДЕО)

Акценти

УНИКАЛНО ШОУ! Борисов избухна в смях, после се ядоса: Евроком, ПП и ПИК са винаги заедно! Не, не, не и не... (ВИДЕО)

792241
на 05.07.2024
УНИКАЛНО ШОУ! Борисов избухна в смях, после се ядоса: Евроком, ПП и ПИК са винаги заедно! Не, не, не и не... (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изглеждаше в добро настроение по време на традиционния си брифинг пред медиите днес в парламента. След като вчера кабинетът на ГЕРБ не мина в пленарна зала, днес бившият премиер беше в приповдигнато настроение, тъй като по думите му са рухнали всички опорки, които се опитват да го пришият към Делян Пеевски.

препоръчано

Борисов намери време и за кратка закачка с репортерката на ПИК TV Цвети Борисова. Колежката ни го запита, ако Делян Пеевски изключи 15 депутати от ДПС и ППДБ автоматично станат втора парламентарна група и вземат мандата от Румен Радев, дали е възможно да преговаря с тях.

"Добре, госпожо, вие слушахте ли ме досега? Обаче вижте какво забелязвам. Еееее, не ги крий", обърна се Борисов към репортерката на ПИК TV, която помагаше на колегата от телевизия "Евроком", държейки и неговия микрофон

"Евроком и ПП, и ПИК са винаги заедно. Това не е случайно. Евроком и ПИК са винаги заедно. Отговорих ви на въпроса", заяви Борисов с широка усмивка. Но Цвети Борисова го контрира, че отношението му не е сериозно, а въпросът е важен, независимо от коя медия е зададен.

На тази реплика Борисов се ядоса и на висок глас няколко пъти каза: "Не, не, не, не не... Не, не, не".

А ето и как видя ситуацията режисьорът ни Христо Порязов:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Журналистът Илхан Андай гръмовно пред ПИК TV: Компанията, която прави ремонта в централата на ДПС, си тръгна след щурма! Чакъров има лъскав офис, а Доган ще стои без кабинет, докато не намерят пари, за да платят на строителите (ВИДЕО) Журналистът Илхан Андай гръмовно пред ПИК TV: Компанията, която прави ремонта в централата на ДПС, си тръгна след щурма! Чакъров има лъскав офис, а Доган ще стои без кабинет, докато не намерят пари, за да платят на строителите (ВИДЕО)
ново
Днес: 106
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК