УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Лена похапва в ресторант, докато всички я чакат да каже ще има ли нова сглобка (ВИДЕО)

Акценти

УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Лена похапва в ресторант, докато всички я чакат да каже ще има ли нова сглобка (ВИДЕО)

368678
на 13.07.2024
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Лена похапва в ресторант, докато всички я чакат да каже ще има ли нова сглобка (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Вълчи глад подгони Лена Бориславова насред Националния съвет на "Продължаваме промяната" и "Демократична България", който тече от няколко часа в столичния хотел "Метрополитен".

препоръчано

Мястото е предпочитано от коалицията за ключови събития, когато им предстои да решават важни въпроси. Такъв ден е и днешният, тъй като се очаква ППДБ да реши дали ще се опита да състави правителство с втория проучвателен мандат, който Румен Радев ще им връчи най-вероятно през идната седмица.

В момента в коалицията има рознобой, тъй като ген. Атанасов настоява двете формации да се опитат да съставят "техническо правителство", докато позицията на "Промяната" бе, че ще останат опозиция. Поне до днес.

Разговорите изглежда са напрегнати и не се очертава да приключат скоро. Затова Лена Бориславова реши да се подкрепи, видя на място репортер на ПИК. Сивия кардинал на "Промянанта" явно няма проблема на повечето жени и не брои калориите в чинията си, тъй като за обяд си поръча две огромна порции спагети от ресторанта на хотела.

Репортерът на ПИК Цвети Борисова се опита да узнае от Лена ще има ли втора сглобка, но апетитът й бе толкова голям, че тя предпочете да се посвети на поглъщането на храната пред това да информира целия български народ ще имаме ли правителство или отново ни чакат избори.

Любопитна подробност е, че на срещата присъства и годеникът на Лена - бившия зам.-шеф на Народното събрание Мирослав Иванов, въпреки че в този парламент той загуби депутатското си място. 

Преди Лена и Баджо Миро си поръча чиния с обяд. Двамата влязоха в специална заличка на ресторанта, за да хапнат на спокойствие. Справка на ПИК в менюто на ресторанта показа, че очаквано храните не са от евтините. Както се вижда на снимката долу, различните видове паста започват от 20 лева нагоре.

В ресторанта малко след 14 ч. се появиха още депутатът Ивайло Шотев и още един член на "Промяната", като си поръчаха бургер блек ангъс и ризото с пилешко и две напитки. Платиха малко над 60 лева в брой. На въпрос на репортера ни не са ли в общата партийна сметка, те отвърнаха, че всичко си плащат самостоятелно. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК