Ураганът „Хелън“ удари крайбрежието на Флорида

Америка

Ураганът „Хелън“ удари крайбрежието на Флорида

10862
преди 4 часа
Ураганът „Хелън“ удари крайбрежието на Флорида
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ураганът „Хелън“, който се засили до четвърта степен, достигна крайбрежието на Флорида.
Това е една от най-мощните бури, която е сполетявала региона през последните няколко десетилетия. Силата на вятъра достигна 225 км/ч.

препоръчано

В северната част на щата, властите прогнозират появата на шестметрови вълни. Губернаторът Рон Де Сантис предупреди за възможни наводнения и затваряне на пътища. Над един милион души са без електричество. Летищата в Тампа и Талахаси затвориха врати.

Извънредно положение е обявено още в Джорджия, Северна и Южна Каролина, Вирджиния и Алабама. Властите наредиха евакуация в районите, които ще бъдат най-силно засегнати от бурята.

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК