Урокът на Путин и нашите идиоти, които ще ни "пазят" от Русия

КОМЕНТАРИ

Урокът на Путин и нашите идиоти, които ще ни "пазят" от Русия

376084
на 09.02.2024
Урокът на Путин и нашите идиоти, които ще ни пазят от Русия

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Путин щеше да умре от рак до края на 2022.

Да бъде свален от вътрешен преврат през април 2022.

Да му свършат бомбите и парите.

Държавата му щеше да се гърчи от глад и мизерия заради санкциите.

Това - по данни на американското и британското разузнаване, както и на световния мошеник Христо Грозев.

Е, случи ли се?

Свеж, събран, компетентен, аргументиран, руският президент изнесе двучасова лекция, включително по исторически теми, пред Тъкър Карлсън без да ползва листчета и аутокю.

Докато все го отписваха, почти половината държави от НАТО и ЕС смениха премиерите и правителствата си.

Сега чакаме и в Америка.

Междувременно храбрецът Зеленски отмени изборите в Украйна и управлява служебно, извън всякакъв мандат.
Уж заради войната, но пък не е спрял футболния шампионат...

В същото време Путин ще се яви на избори като пич. Над 80% от руснаците го подкрепят, според всички анкети, включително и на западни социолози.

А Байдън е с най-ниския президентски рейтинг за всички времена, цял свят се подиграва на сенилността и очевидната му неадекватност. Онзи ден даже се похвали, че си говорил с мъртвеца Митеран.

Сенатът на САЩ замрази милиардите за Киев. Великата им "контраофанзива" се провали. Режимът на Зеленски приключва, след като заради него на фронта погинаха милиони украински мъже. Все повече западни лидери искат мирни преговори и признават, че Украйна няма как да спечели тази война.

Само нашите тъпоъгълни лакеи и национални предатели се инатят и въртят теманета на Кокаинчика, за да се подмажат на Демократическата, а по същество Комунистическа партия в САЩ.

И за да оправдаят съществуването на извратената си "сглобка", в която Пеевски обича поравно Борисов и Петков и чрез която крадат и безчинстват, както и турчин не е вилнял по тези земи...

"До пълна победа на Украйна", перчи се онзи ден клетият шеф на парламента Росен Желязков, докато бутафорно се настанява до Ивайло Мирчев в "бомбоубежището", а телевизиите на Пеевски и Бай Спас ги снимат задъхано...

"Ще ви пазя от Русия", водевилно се кълне санкционираният по "Магнитски" пишман-евроатлантик Пеевски и същите дръжки на микрофони го отразяват безкритично...

Аз това бих го разбрал, ако Желязков и Пеевски идат на фронта и се бият за Зеленски. Ако дадат личен пример, вместо да набъркват във войната България и да говорят от името на българския народ без дори да има решение на Народното събрание.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 90
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК