Вход
София
Времето в София 9 o C

Урок за Румен Радев: Йотова и Борисов показаха какво значи единение на българите - без кресливи речи и инициативни комитети

Урок за Румен Радев: Йотова и Борисов показаха какво значи единение на българите - без кресливи речи и инициативни комитети

на 06.10.2018
87687
45
Урок за Румен Радев: Йотова и Борисов показаха какво значи единение на българите - без кресливи речи и инициативни комитети

Докато у нас президент и интелектуалци се разграничават един от друг, борейки се за единение, в украинския Болград премиер и вицепрезидент се единяват с българите, без това да предизвиква трусове и патетични речи. Това е добър урок за президента Румен Радев, който все още само си мечтае за единение.

Илияна Йотова замина на посещение в Украйна

Илияна Йотова замина на посещение в Украйна

Сред основните теми на разговорите на Илияна...

на 02.10.2018

Илияна Йотова и Бойко Борисов застанаха един до друг и редом до българите, както би трябвало да изглеждат всички, които смятат, че принадлежат към една нация. Обяснението за това е простичко - явно за тези двама държавници единението на нацията е естествено на нацията състояние, което не се нуждае от инициативи, комитети, движения и обръщения към гражданите. И българите в Болград го видяха с очите си. Както и в България.

В никакъв случай не може да се каже, че вицепрезидента Йотова и премиера Борисов са на едни и същи политически позиции по много теми. Но очевидно са на една позиция, когато става дума за България. Иначе разговорите помежду им могат да протичат дори остро, но Йотова никога няма да си позволи да прави политика за себе си от това най-малкото защото отдавна израсна именно като политик и най-вече, защото няма колебания за партийната и идеологическа принадлежност, а оттам и за своето политическо бъдеще.

Ако перифразираме библейската максима "истината ще ви направи свободни", определеността прави спокойни и Йотова, и Борисов в публичните отношения помежду им. Те не се нуждаят от трескави движения, за да се разграничават от създателите си, от остри нападки помежду си, за да се позиционират спрямо опонентите си, от креслива загриженост за съдбините на народа, за да подскажат какви са. Защото са наясно с това, както са наясно и хората.

Когато БСП реши да постави до политическия лаик Румен Радев натрупалата много опит включително и в Европарламента Илияна Йотова, всички си казаха: със здрава стена подпряха гърба му. И странно, че вече втора година той не може да проумее простичките правила, които те правят градивен и нужен в очите на хората и чието дискретно олицетворение са намира там някъде по етажите, които обитава и той, в лицето на Йотова.

Още повече, че тя не се зарази от звездна болест, когато стъпи по тези етажи, за разлика от него, който се главозамая да степен, че минути, след като за пръв път влезе в парламента, се обърна към депутатите с презрителното "Малко ви остава".

Вицепрезидентът Илияна Йотова продължава срещите си с бесарабските българи в Украйна

Вицепрезидентът Илияна Йотова продължава срещите си с бесарабските българи в Украйна

Продължава посещението на вицепрезидента Илияна Йотова в...

на 04.10.2018

Ето откъде идва приказката, че не трябва да търсиш място на човека, а човек за мястото. Йотова дълго се подготвя за поста, който зае, и явно се е готвила успешно. Радев буквално катапултира на президентския пост и приземяването му... явно тепърва предстои и не се знае дали ще завърши успешно.

Но се знае едно - че за управниците ни има каузи на единение. Който не вярва, нека погледне как Илияна Йотова и Бойко Борисов стоят едни до друг в Болград. 

Сподели:
свързани новини
НЕВИЖДАНО! Порошенко сам вози Бойко Борисов по трасето Одеса-Рени (ВИДЕО) НЕВИЖДАНО! Порошенко сам вози Бойко Борисов по трасето Одеса-Рени (ВИДЕО)
Президентът на Украйна Петро Порошенко лично вози с бус...
на 05.10.2018
Напиши коментар »
(45)
1
Освен Борисов както каза вчера бившият шпионин и вие сте ГОЛЯМ И ИНТРИГАНТИ само ми е интересно след 2 години какво постигнахте с войната срещу Президента ? 80% харесване както бяхте писали от ваша публикация на изследване
2
..............ЕИ ГО.....ТОИ Е......МА ТВА ЛИ Е БОРИСОФ МА ПИКЕЗ ?......А ТАЯ ТУЛА ЧЕТВИОРКА КОИЯ Е ?.......НЕКОЯ СЕХЕ СЛАБОС НА МАИЕСТРО ЦАЛУФКАНИ ?......БАЦОНИ ЦАЛУФКАЧО БАС БАРИТОН НА ДЕДО УНКЕР У ЛУСЕМБУРЗКАТА ОПЕРА ЗА БАЛЕТ И ПИЕСИ ЗА ПУЖАРНИКАРИ ОРКЕСТРАНТИ И ШТРАИХА НА ТАНТА МУТОНЕ ПРИМА НА ДУНЕР СТАТ ОПЕРА БЕРЛИНЕ УИДОРФ ХАРМОНИ !.....АКУ ТРЕА ПРЕВУД БАЦИ ВИ ПРЕВЕЖДА.....ОН ЗНАИЕ НАШИЯ ЯЗЬИК !.....
3
Най- добре Йотова и Радев да си сменят местата.
4
...............ИОТОВНА УТ РЕПУРТЕРКА СТААНА ГУУЛЕМА СФИНЬА !.....ШО СТЕ ТАКИЕ АНТИ ПРИРОДНИ ДАДЕНОСТИ ?.....ГЛЕ БАЦО......ОН ЧУВЕК ИУМАН БИИН ЛИ Е ?.....
5
Разликата между Йотова и радев е , че тя е умна и дипломатична жена , а той е селски пръч ,който мисли че България е нива за делене.
6
на радев говорете бавно,че асемилира бавно!
7
А сега кажи и разликата между борисов и йотова и ще прецяня колко си честен в мнението до...
8
Тези бесарабските не ме кефят много, от 3ма които познавам само 1 ме "кефи" горе-долу .. Хитри и "подмолни" даже, ... по- битер от българите ..
9
Той Няма да каже нещо лошо против своят Бог. Те нали са секта...
10
абе червени чугуни,погледнете ралноста....ако можете да гледате..най богатата държава с петрол с най бедно население....под командването на мадуро...“
11
Да отива в затвора, където Му е мястото, да Го правят Булка с Букет!
12
В зависимост от ситуацията веднъж са българи веднъж са руснаци веднъж са мафия веднъж са патриоти... В зависимост от ситуацията пак повтарям; истината е че в паспортите им пешеходна какви са хаха...
13
Нищо не е показала Йотова. Просто Тиквата се натресе в последния момент там. Посещението на Йотова е отдавна планирано. Тиквоний се мъчи да спасява имидж. А изкаването за моста между Одеса, Варна, Бургас и оттам Азия направо кърти....да умреш от срам
14
Най- обичам да гледам на 1 място бесарабин и карловлия като се съберат на 1 място какво шоу; Единият се прави на руска мафиот а другият- на латиница... ( от латиноамериканската мафия)... Хахаха Иначе "пред хора" се хвалят един друг ( единият хвали другия) че "по- българин" от българите е бил ...хаха
15
ПРОСТ БЪЛГАРСКИ НАРОД .
16
Яснооооо, ТИКВАТА Е КОМУНЯГА.....ВЪРЛ ТЪМНО ЧЕРВЕН КОМУНИСТ.
17
Бреййййй !!! Червените тролетарии са готови да оплюят Йотова (която без съмнение е от БСП) само и само да защитят РумГРИПЕНчо ???!!! И сега ,ако някой каже ,че не са на заРплата от руската амбасада ,няма да е прав. Прочее - и да словодрискат ,и да не словодрискат ( милите тролетарчета),файда нЕма ,хората отдавна разбраха и какъв е Радев (+Деси) и колко струват ( и двамата заедно - в магазина по левче).
18
Хвалете ТИКВАТА бре.И той е като мен.Върти си ГЪ30РЯГ@Т@ КАТО ВЕТРОПОКАЗАТЕЛ. Типично ЗА КОМУНЯГА КАТО НЕГО.
19
TIR MIGRANT FRANCIA ??? >> https://www.youtube.com/watch?v=gbDeQotLj_Q
20
Прегърна Своята ...
21
Помислете! Ако Йотова беше кандидат за президент дали щеше да спечели и тогава правете анализите. Истината е, че генерал Радев ви бърка в мозъците. Браво , генерале!!!
22
НЕ МОЖЕ ЦЯЯЯЯЯЯЛЛЛ ЖИВОТ ДА СИ СЪСКАЛ ПО ПЛАЦА И ДА СИ БЮРОКРАТ И ПОСЛЕ ДА ЗАСТАНЕШ ДА СЕДНЕШ НА СТОЛА НА ОТГОВОРНА ИНСТИТУЦИЯ.РУМЕН Е КАТО БУШМЕН НА '' ШАНЗ ЕЛИЗЕ'' , ТОЙ НЕ ЗНАЕ КАК ДА СЕ ДЪРЖИ И НЕ ИСКА ДА СЕ УЧИ, КОЕТО Е ПО ЛОШО .....КОМПЛЕКСИТЕ МУ СА ВИДНИ И ТЕ ГО ПРИНИЗЯВАТ НА НИВОТО НА КУКУТО НИНОВА -МАХЛЕНСКА ТАРИКАТКА ....-МОШЕНИЧКА.
23
Моля Ви НЕ не ги cъдeте "хора" са те като всички Нас...:-{
24
Кен Киси/Полет над кукувиче гнездо
25
Най-после се намери и за него ИСТИНСКА ТИКВИЧКА! При това и ПРЕВЪЗХОДНА - ОТ ПРЕЗИДЕНТА!
26
Д А в и е б а м а й к а т а д о л н и г е р б е р а с т и
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
До 21:Пеше,истината е,че Радев е голямо дърво.Ще му трябва много време да забрави военните си навици,които вече не са му нужни.За да си президент и единител на нацията не е необходимо да раздаваш команди,а повече тактичност и дипломатичност,както и да не се водиш по ъкъла на жена си и да не слушаш съветите на великата приватизаторка Курабела Импексова.И крайно време е генералът да изкара един ПУЦ по етика за да се образова,нещо което би му помогнало много.Но при натрупаното му голямо военно самочувствие не вярвам,че той би предприел подобен ход.Пък и жените съветнички до него не биха му разрешили.Затова ще си го търпим докато му изтече мандата.И дано до тогава ни дойде акъла в главите и на следващите избори да гласуваме за правилния човек!
29
Истината е,че Бойко Борисов и иска да отърка о нещо стойностно, иначе около него е пълна скука.
30
но искренно е влюбен в Корнелия. Но много се изложи с препращането на смс-ти. Това е подлост към хората, които са ги писали. Позор за ББ.
31
Класата си личи отдалече. Фърчилото и Лъжа Импексова са ниска топка.
32
Аз помислих, че Баце е отишъл да гледа мач, пък той - на детска градина. Сигурно е от възрастта.
33
Никъде не ни бърка твоят генерал. Отвори си очите и виж, че този човек е абсолютно неадекватен на ситуацията. Той никога няма да се научи. Ще остане в историята като президента-срам за България.
34
Кръв пикаят бандитите от Румен Радев скрийте си някъде откраднатите пари от ДДС ,общински поръчки ,Еврофондове Радев ще ви изчеласри след Нова година а и Народа ще въстане
35
След като Бойко Борисов е в Украйна на среща в Порошенко какво дири тази селяндурка наредила се по един нахален начин за вицепрезидент по същото време там? Защо не е при другаря Путин, понеже нейната България е Путинова България? Доколкото знам нейната работа няма нищо общо с изпълнителната власт, но тя винаги с нахална наглост се представя за решаващ фактор, без който не може. Тази селяндурка иска медиите да я представят като водеща политичка, а тя просто е една нахална комунистка, която насила на два пъти се туряше за евродепутатка.
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
САМО АЗ МОГА ДА БЪДА ОБЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА! ТОВА,ДА НАКАРАШ ТОЛКОВА ХОРА ДА ЗНАЯТ,ЧЕ АЗ ДЪРЖА П.И.К., И ДА СЕ ПРАВЯТ НА ЦАПНАТИ, САМО АЗ ГО МОГА!!!!
38
ВСЕКИ ЗНАЕ, ЧЕ ПОД ФУРАЖКА АКЪЛ НЕ ВИРЕЕ ОСОБЕНО КОМУНИСТИЧЕСКА. ЙОТОВА Е ПОЛИТИК, А НЕ МЪЖ НА ЖЕНА СИ.
39
ВСИЧКО, КАЗАНО В СТАТИЯТА Е ТОЧНО И ВЯРНО, А ПОЗИТАНСКИТЕ КЛАКЬОРИ НЕКА ПИШАТ ДЕЖУРНИТЕ СИ ГЛУПОСТИ ВЪВ ФОРУМА, НАЛИ ИМ СЕ ПЛАЩА ЗА ТОВА. читател
40
Не си мислете, че са само бездарно некачествените и ужасно грозни ремонти! Една тълпа зле образовани, лошо възпитани, твърде некомпетентни и страшно арогантни хора се набутаха или бяха спуснати къде ли не. Те са в управлението на здравеопазването в центъра и по места. Те са в образованието, да не ви казвам как вилнеят във висшето образование, без да си имат и хал хабер от това що е всъщност висше образование – просто това било свободното място и това им се паднало да управляват – висшето образование! Докато им намерят друго поле за изява. Със същия успех те биха управлявали и федерацията по ръгби. Ако има все още такава. Така в соца пращаха верните кадри да управляват това, което в момента е свободно. Те са в науката, по-скоро паразитират върху нея с графоманстване и пелтечене на тези от 20 век и дори отпреди 1989 г. Те са в строителството. Те са в културата. Те са в екологията. Те са в земеделието. Те са на много, много места. Те са – и това също е много страшно – в системата за сигурност. И понеже си повярваха, и понеже са безконтролни, и понеже си мислят, че компетенциите, които са им връчени, веднага ги сдобиват с компетентност за осъществяване на тези компетенции, и понеже у тях са и ножът, и сиренето, те вече не се задоволяват само да претакат европейски, държавни, общински и частни (но чужди) пари в своите сметки, но със свещената си простота вече ни натрапват своите нелепи разбирания, своите лоши вкусове, своите абсурдни представи за красиво и съвременно, своите арогантни разпореждания. Вчера написах . Злото е тук и то няма да миряса, докато не ни накара да му се подчиним телом и духом, докато не започнем да живеем по неговите разбирания, по неговата „естетика“, по неговата „етика“, по неговия закон и канон! В България започва да става страшно. От гледна точка на нейното настояще. За първи път от толкова години ние сме натикани в настояще без бъдеще. Или без българско достойно бъдеще. Не наричайте това черногледство, това е добре информиран песимизъм. Никакво черногледство не може да обрисува достатъчно адекватно реалната картина у нас. Колко тъжно ми е, че мнозинството е сляпо за тази реална картина. А как няма да е сляпо, след като я съзерцава пасивно с възможно най-широко затворени очи…
41
По добре е ти дебил-да си смениш местото-да се преместиш от задните части на вожда да лижеш предните. Това го препоръчвам и на всички гробарски дебили..
42
...............................Каун Каунич , кокой ты, пич -- во имя мира , пропил " Москвич " ! Краварка Дуся , дала рекорд -- девятой месец ,восмой аборт ! Ах ,Дуся , Дуся ты, не боюся ! Ах Дуся, Дуся -- ты рекордьор ........................!
43
#42 ме У Б И... За 9 месеца 8 абopта 'начи...хахахахахахахахахаха:D #42 ме У Б И... За 9 месеца 8 абopта 'начи...хахахахахахахахахаха:D :D
44
и на тримата урок им дава валери симеонов
45
ПИК веднага да маха таблицата с гласувалите за Радев и Бойко ! Изравниха им се резултатите. Не допускайте лошия Президент да изпревари добрия Премиер. Че ще вземат да ви спрат субсидиите ! И тогава......
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 10055
архив

Един човек от Сейнт Клауд си вървял по улицата с книжна торба в ръка. По пътя срещнал свой приятел, който го попитал какво носи в торбата.
- Риба - отвърнал той.
- Искаш ли да се обзаложим? - предложил приятелят му. - Ако позная колко риби има в торбата, ти ще ми дадеш една.
- Ако познаеш колко риби има в торбата, ще ти дам и двете.

няма нови новини
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
сега
1285
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Пуснаха на свобода убиеца Джок Полфрийман - той иска да остане в България (ОБНОВЕНА)
x
ПЪЛЕН ШАШ: Войник проговори на близките си от оня свят (ВИДЕО)
x