УРОК ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ! Ваня Щерева призна за голям грях към Стефан Данаилов: Заради Ламбо спрях да лъжа

ГАЛЕРИЯ ШОУ

УРОК ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ! Ваня Щерева призна за голям грях към Стефан Данаилов: Заради Ламбо спрях да лъжа

45423
на 11.03.2020
УРОК ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ! Ваня Щерева призна за голям грях към Стефан Данаилов: Заради Ламбо спрях да лъжа
Автор:   ПИК

Ваня Щерева призна за голям грях към своя преподавател във ВИТИЗ Стефан Данаилов. Дипромирана актриса, която познаваме и като певица, писател, сценарист и режисьор, е една от ученичките на Мастъра.

препоръчано

"Лъгала съм много, но от 20-22 годишна не лъжа. Тогава последно излъгах Стефан Данаилов, като бяхме студенти. Срещна ме долу пред ВИТИЗ, а ние бяхме на парти цяла нощ и ме пита: "Къде ходите, бе?". И аз го излъгах, че с Башар сме репетирали в 108-ма, да речем, и той като се разяри и каза: "Аз сега слизам оттам, знаеш ли откога ви чакам и ви няма?!".

И аз от срам не отидох една седмица на училище. От ужас как ще го погледна в очите. Той, разбира се, е забравил след 5 минути, но аз оттогава спрях лъжата. Всъщност разбрах, че да кажеш истината е много по-лесно. Истината бачка най-безотказно. Не знам хората, които лъжат в какво напрежение живеят", заяви Ваня пред Диана Алексиева за сайта й "Интервюто".

Този случай подействал на Щерева като урок за цял живот. И вече 30 години предпочита да назовава нещата с истинските им имена. 

Ученичката на Ламбо бе сред хилядите, които го изпратиха на поклонението в Народния театър. Припомняме, че големия актьор си отиде на 27 ноември миналата година от полиорганна недостатъчност.

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това