Урсулите и Байдъновците - героите в света на фалшивите илюзии и марионетките

Акценти

Урсулите и Байдъновците - героите в света на фалшивите илюзии и марионетките

186165
на 18.07.2024
Урсулите и Байдъновците - героите в света на фалшивите илюзии и марионетките

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Вчера Съдът на ЕС постанови, че Европейската комисия не е предоставила на обществеността достатъчен достъп до информация за сделките за купуване на ваксини за КОВИД-19, сключени с фармацевтични компании по време на пандемията. Днес шефката на Еврокомисията Урсула фон дер Лайен бе преизбрана. Звучи като награда за добра работа. Много важно съдът какво е отсъдил. Брюкселските "асове" са над тези неща.

препоръчано

Американският президент Джо Байдън забрави името на военния министър на САЩ Лойд Остин и го нарече черен човек. Преди време пък призна колко е горд "да бъде първата чернокожа жена на длъжност при чернокож президент". Обяви Зеленски като Путин. А Тръмп нарече вицепрезидент. 

Голяма веселба цари в западния свят. Живот по известния лозунгарски стих от нашето минало за БКП "аз вярвам, че си права, когато съгрешиш дори!" Сега това мислене се отнася за западния така наречен евроатлантизъм.

Свят на фалшивите илюзии и на марионетките. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК