Условна присъда за извратеняк от Карлово, пробвал да блудства с 10-годишно дете през социална мрежа

Темида

Условна присъда за извратеняк от Карлово, пробвал да блудства с 10-годишно дете през социална мрежа

7169
на 12.02.2021
Условна присъда за извратеняк от Карлово, пробвал да блудства с 10-годишно дете през социална мрежа
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

По обвинителния акт на Териториалнота отделение на прокуратурата в Карлово, е осъден К.В. (24 г.), за това, че на неустановена дата в края на месец ноември 2018 г., чрез социална мрежа и приложение, използвайки потребителско име, е установил контакт с 10-годишно момиче.

препоръчано

Извратенякът е използвал информация, представена в профила ѝ, с цел извършване на блудствени действия – престъпление по чл.155а, ал.2 вр. ал.1 от Наказателния кодекс.

Районният съд в Карлово е наложил на К.В. наказание от 1 година и 8 месеца "лишаване от свобода“ условно с изпитателен срок от 3 години и глоба в размер на 5000 лева.

Делото е преминало по реда на съкратеното съдебно следствие, след като К.В. е признал вината си и всички факти и обстоятелства в обвинителния акт.

По делото е установено, че извратенякът и малолетното момиче се запознали чрез профилите си в социална мрежа. К.В. поискал от детето да изпрати свои снимки, като впоследствие настоявал и за среща с цел да извърши блудствени действия. Бил е подаден сигнал в полицията и образувано досъдебно производство.

Определението на Районен съд-Карлово подлежи на протест и обжалване пред Окръжен съд-Пловдив. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК