Ухилени и на тумба, Цветан Цветанов и жена му се забавляват с друга героиня от "Апартаментгейт" насред карантината (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Ухилени и на тумба, Цветан Цветанов и жена му се забавляват с друга героиня от "Апартаментгейт" насред карантината (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

669494
на 27.03.2020
Ухилени и на тумба, Цветан Цветанов и жена му се забавляват с друга героиня от Апартаментгейт насред карантината (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бойната групичка, облажила се с евтини апартаменти от сдобилата се със скандална слава строителна компания "Артекс", продължава да функционира и да се забавлява с пълна сила насред карантината!

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Изгоненият от ГЕРБ Цветан Цветанов не е прекъснал отношенията си с бившата зам.-министърка на спорта Ваня Колева, а по-рано днес двамата бяха засечени от фотографите на ПИК в центъра на София.

Точно преди една година Колева подаде оставка по искане на премиера Бойко Борисов. Той настоя министърката да оваканти поста си заради участието й в скандала за закупени под пазарната им стойност жилища в столичния квартал "Изток". Покрай аферата стана ясно, че и Колева има апартамент в сградата, в която е и имотът на Цветанов.

Отлъчването им от партията явно не е помрачило отношенията между Цветанов и Колева, които освен бивши съпартийци, имат и роднинска връзка от 4 години.

Бившият председател на Парламентарната група на ГЕРБ и съпругата му Десислава кумуваха на Колева, тогава парламентарен секретар на Министерството на младежта и спорта и съпруга й Николай Колев на църковна венчавка в Арбанаци. Любопитното е, че според обясненията на скандалната зам.-министърка около искането й за оставка, тя е придобила въпросното жилище в сградата на "Артекс" в месеците покрай сродяването си с Цветанов.

Фотографите на ПИК засякоха двете семейства в ранния следобед на столичната ул. "Оборище", като Цветанови бяха и с двете си дъщери. Догадките, че може да са се събрали за обяд отпаднаха, тъй като ресторантите не работят заради наложеното от правителството извънредно положение.

Бойната групичка не се задържа дълго заедно, вероятно за да не привличат внимание. Мъжете и жените се разделиха, като Цветанов качи Колев на джипа си и поеха в неизвестна посока, а дамите се натовариха в друг автомобил.

Цветанови и Колеви - от ляво на дясно: Десислава, Цветанов, Ваня и Николай. Ваня Колева изгоря от поста зам. министър на спорта заради аферата "Артекс", в която с евтин апартамент "блесна" и бившият втори човек в ГЕРБ

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов бесен заради новата коалиция между ППДБ, Възраждане, БСП и ИТН: Лицемери! Поне 5-6 служебни правителства ще се изредят. Ще запозная партньорите защо заради тези хора ползваме само руски газ и руски петрол (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов бесен заради новата коалиция между ППДБ, "Възраждане", БСП и ИТН: Лицемери! Поне 5-6 служебни правителства ще се изредят. Ще запозная партньорите защо заради тези хора ползваме само руски газ и руски петрол (ВИДЕО)
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК