Участник в "Островът на 100-те гривни" призна за топла връзка с тази грация

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Участник в "Островът на 100-те гривни" призна за топла връзка с тази грация

14585
преди 5 часа
Участник в Островът на 100-те гривни призна за топла връзка с тази грация
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Златната ни гордост Стилияна Николова и най-горещият мъж на "Островът на 100-те гривни" - пожарникарят Венци, имат топла връзка, призна самият той.

Шампионката по художествена гимнастика се оказа братовчедка на огнебореца, който разтуптя женските сърца в риалитито с атлетичното си тяло и мило отношение. Крехката гимнастичка Стилияна надъхала Венци преди изпитанието на Филипините.

препоръчано

"Пожела ми: "Бате, бъди себе си! Бъди смел!". Преди всяка игра си повтарям нейните думи и те са изключителен стимул за мен. Стилияна е в сърцето и съзнанието ми, много обичам и нея, и цялото й семейство, те са страхотни. Гимнастиката и гимнастичките в частност винаги са ми били слабост", обяви Венци.

В играта на богатите пожарникарят се изправи срещу една друга гимнастичка - Бистра, която нарече "дама", "пантера" и "истински победител". В битката за бързина и ловкост той срази не само нея, а и миньончето Ренета и татуиста Владо, писа "Хотнюз".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса
ПИК TV x
Делян Пеевски гръмовно: Държа на думата си! Няма да се откажа, докато не бъдат наказани извършителите на срамния възродителен процес (ВИДЕО) Делян Пеевски гръмовно: Държа на думата си! Няма да се откажа, докато не бъдат наказани извършителите на срамния възродителен процес (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК