Учебен самолет се разби в Турция, двамата пилоти загинаха

Европа

Учебен самолет се разби в Турция, двамата пилоти загинаха

4804
преди 5 часа
Учебен самолет се разби в Турция, двамата пилоти загинаха
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Учебен самолет се е разбил при падане край полигона на турското летище в Йени шехир. По информация на СНН Тюрк на място са загинали двамата пилоти, които били на борда.

препоръчано


От валийството разпространиха съобщение до медиите, в което се посочва, че катастрофата е станала в 8:10 часа тази сутрин. Машината принадлежи на частно училище за подготовка на пилоти.

Засега не се съобщава причината за инцидента. Започнало е разследване. СНН Тюрк показа останките от разбития самолет, на които се вижда, че машината се е разцепила на две по средата. На мястото на катастрофата са изпратени спасителни екипи и линейки.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (НА ЖИВО)
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК