Ученички се биха за момче в Стара Загора

Животът днес

Ученички се биха за момче в Стара Загора

11501
на 02.03.2020
Ученички се биха за момче в Стара Загора
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ученички се биха в училище в Стара Загора, докато техен приятел ги снима. Инцидентът се е случил на 26-и февруари в двора на Професионалната гимназия по ветеринарна медицина по време на междучасието.

препоръчано

Причината за свадата била момче. Двете се скарали, като търсили причината едната от тях да хареса снимката на момчето в социални мрежи. Директорът на училището е разговарял както с учениците, така и с родителите. Очаква се подробно обяснение за инцидента към инспектората по образованието.

С учениците ще работи и психолог.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки
ПИК TV x
НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОМЯНАТА! Хората на Слави с нов хит: Като Кирцата съм проста, от години свикнала съм да подписвам само него... (УНИКАЛНО ВИДЕО) НА ВНИМАНИЕТО НА "ПРОМЯНАТА"! Хората на Слави с нов хит: Като Кирцата съм проста, от години свикнала съм да подписвам само него... (УНИКАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 135
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК