Ученички се биха пред входа на училище в Плевенско

Региони

Ученички се биха пред входа на училище в Плевенско

6374
на 03.02.2022
Ученички се биха пред входа на училище в Плевенско
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Отново е регистриран случай на насилие между деца. Две момичета се сбиха пред училището в Койнаре, Плевенско, пред очите на други деца. 

препоръчано

Случаят е от края на миналата седмица, но добива популярност, след като едно от децата снима сбиването. На видеоклипа се вижда как две момичета на видима възраст около 12 години се бият, а не малко деца гледат грозната сцена. Темата с боя между момичетата е водеща сред повечето ученици. Децата споделят, че до сбиването се стигнало заради момче. Боят се случва пред вратата на двора на училището, но според ръководството това е извън неговата територия и не става въпрос за училищен инцидент.

Директорката Даниела Цоньовска знае за случилото се, без дори да е гледала клипа. „С участващите работи психолог. Извинили са се един на друг”, каза пред Нова телевизия директорът на СОУ „Христо Смирненски“ Даниела Цоньовска.

Оказа се, че поддържането на версията, че боят е станал извън училището, е важно утонение, тъй като при такъв случай Регионалното управление на образованието не се информирало. Инспекторатът научи от нас за сбиването.

„Ще проверим какви мерки е предприело училището, как е разгледало случая, дали е имало някакъв конфликт межди учениците, дали е ангажиран психолог и най-важното – работи ли се със семействата”, каза Албена Тотева, началник на РУО на МОН в Плевен.

Очаква се проверката на място да бъде през следващата седмица, когато учениците се връщат в клас.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки
ПИК TV x
НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОМЯНАТА! Хората на Слави с нов хит: Като Кирцата съм проста, от години свикнала съм да подписвам само него... (УНИКАЛНО ВИДЕО) НА ВНИМАНИЕТО НА "ПРОМЯНАТА"! Хората на Слави с нов хит: Като Кирцата съм проста, от години свикнала съм да подписвам само него... (УНИКАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 135
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК