Учени доказаха ползите за мъжете от оралната любов

СВЕТЪТ ДНЕС

Учени доказаха ползите за мъжете от оралната любов

10183
на 07.04.2021
Учени доказаха ползите за мъжете от оралната любов
Автор:   ПИК

Любителите на фелациото са измислили какви ли не причини, за да аргументират, защо за жените е полезно да практикуват орална любов: уж, че лекува гърлобол, уж, че е добро за кожата (нали не вярвате на това?), да не говорим за „полезните свойства на веществата в спермата“… Изследователи доказват, че практикуването на обратния вариант – кунилингусът, е не по-малко здравословно. Така че, ако искате да се грижите за здравето на мъжете, а и за по-добра връзка, ето ви 4 научно обосновани причини:

1. В женския еякулат също има полезни хранителни вещества

Учените разполагат с потвърждение, че течността, която жената отделя след оргазъм, по състав наподобява спермата и съдържа много протеини, глюкоза и фруктоза.

2. Укрепва връзката

По време на експеримент, резултатите от който са публикувани в Journal of Evolutionary Psychology, учените анкетират 243-ма мъже, за да разберат, колко от тях даряват жените си с орални ласки. Оказва се, че повечето прибягват до това, най-малко за да сведат до минимум рисковете, партньорката им да им изневери, което от своя страна може да се очаква, ако тя не се чувства сексуално удовлетворена.

3. Кунилингусът сближава повече от всяка друга форма на сексуален акт

Учените твърдят, че оралният секс в буквалния смисъл, е най-интимната форма на близост. Дори в по-голяма степен, отколкото сексът с проникване.

4. Безопасно е

В такива моменти мъжът спира да се притеснява за контрацепцията и всякакви нежелани последици. Той може да се отпусне и да се отдаде всецяло на единствената цел – да доведе жената до оргазъм, без в мислите му да витае постоянно опасението, че партньорката му може да забременее.

Разбира се, малко вероятно е мъжът, който обича една жена, да се нуждае от научни аргументи, за да се наслаждава на телесните ѝ прелести с устни. Но ако все пак се наложи, дами, вече разполагате и с неопровержими аргументи.

Сподели:
Бомба x
Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО)
ново
Днес: 200
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това