Учени доказаха ползите за мъжете от оралната любов

СВЕТЪТ ДНЕС

Учени доказаха ползите за мъжете от оралната любов

12762
на 07.04.2021
Учени доказаха ползите за мъжете от оралната любов
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Любителите на фелациото са измислили какви ли не причини, за да аргументират, защо за жените е полезно да практикуват орална любов: уж, че лекува гърлобол, уж, че е добро за кожата (нали не вярвате на това?), да не говорим за „полезните свойства на веществата в спермата“… Изследователи доказват, че практикуването на обратния вариант – кунилингусът, е не по-малко здравословно. Така че, ако искате да се грижите за здравето на мъжете, а и за по-добра връзка, ето ви 4 научно обосновани причини:

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

1. В женския еякулат също има полезни хранителни вещества

Учените разполагат с потвърждение, че течността, която жената отделя след оргазъм, по състав наподобява спермата и съдържа много протеини, глюкоза и фруктоза.

2. Укрепва връзката

По време на експеримент, резултатите от който са публикувани в Journal of Evolutionary Psychology, учените анкетират 243-ма мъже, за да разберат, колко от тях даряват жените си с орални ласки. Оказва се, че повечето прибягват до това, най-малко за да сведат до минимум рисковете, партньорката им да им изневери, което от своя страна може да се очаква, ако тя не се чувства сексуално удовлетворена.

3. Кунилингусът сближава повече от всяка друга форма на сексуален акт

Учените твърдят, че оралният секс в буквалния смисъл, е най-интимната форма на близост. Дори в по-голяма степен, отколкото сексът с проникване.

4. Безопасно е

В такива моменти мъжът спира да се притеснява за контрацепцията и всякакви нежелани последици. Той може да се отпусне и да се отдаде всецяло на единствената цел – да доведе жената до оргазъм, без в мислите му да витае постоянно опасението, че партньорката му може да забременее.

Разбира се, малко вероятно е мъжът, който обича една жена, да се нуждае от научни аргументи, за да се наслаждава на телесните ѝ прелести с устни. Но ако все пак се наложи, дами, вече разполагате и с неопровержими аргументи.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: ПП и ДБ ще са големите потърпевши на тези избори, защото показаха цялата си алчност и .... Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: ПП и ДБ ще са големите потърпевши на тези избори, защото показаха цялата си алчност и ....
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК