Училищен автобус се заби в дърво между Монтана и Видин, две деца пострадаха

Инциденти

Училищен автобус се заби в дърво между Монтана и Видин, две деца пострадаха

6823
на 26.09.2022
Училищен автобус се заби в дърво между Монтана и Видин, две деца пострадаха
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Две деца пострадаха в катастрофа с училищен автобус между Монтана и Видин.

препоръчано

Пътният инцидент е станал тази сутрин, малко след село Доктор Йосифово, съобщава "Булнюз". В 7.15 часа на тел. 112 постъпил сигнал за катастрофа. Обадилият се заявил, че училищен автобус с две деца, пътуващ в посока Монтана, се е забил в крайпътно дърво. Веднага след съобщението на мястото пристигнали линейки и екип на полицията. Децата са прегледани на място и са транспортирани към монтанската болница за допълнителни изследвания. Едното от тях е със счупена бедрена кост и е оставено за лечение. Към момента няма информация за състоянието на другото дете.

Причините, довели до инцидента, не са ясни, а повече информация за него се очаква от бюлетина на полицията в Монтана.

В района има километрично задръстване, заради което съветваме шофьорите да избират алтернативен маршрут, докато пътят не бъде почистен и автобусът бъде преместен на безопасно място.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК