Учител наби ученик в час

Региони

Учител наби ученик в час

4216
на 18.05.2022
Учител наби ученик в час
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Учител удари ученик по време на час. Инцидентът е от природо-математическата гимназия във Видин. Оказва се обаче, че преподавателят е бил предизвикан нарочно, съобщи Нова телевизия.
 
Побоят се случва в час по математика за 9 клас, а клипът е разпространен от съученици на удряното момче.

препоръчано

Според директора на училището децата нарочно са провокирали учителя си.

„Признаха си, че умишлено е подготвено, с цел да провокират колегата, за да видят докъде ще му издържат нервите. Точно това бяха думите на децата. А в същото време настояват пред мен да не се предприемат никакви административни мерки спрямо колегата, защото той е бил изключително добър, чувствителен“, каза директорът на гимназията Румяна Петрова.

Учителят по математика е с 40 години трудов стаж и до момента не е имал наказания. Етичната комисия на училището ще реши, какво ще бъде неговото наказание. 
 
„Аз така или иначе не приемам тази негова постъпка, има си много други начини, които колегата признава за сигнал, доклад по отношение на поведението на тези деца и оттук насетне вървим към сериозно дисциплинарно наказание“, заяви още Петрова.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК