ФАБРИКА ЗА ОРГАЗЪМ: Заменяме партньорите си със силиконови роботи до 2050 г. (СНИМКИ 18+)

ШАРЕН СВЯТ

ФАБРИКА ЗА ОРГАЗЪМ: Заменяме партньорите си със силиконови роботи до 2050 г. (СНИМКИ 18+)

8625
на 21.11.2018
ФАБРИКА ЗА ОРГАЗЪМ: Заменяме партньорите си със силиконови роботи до 2050 г. (СНИМКИ 18+)
Автор:   ПИК

Секс с робот. Какво? Звучи ви в сферата на фантастика ли? Колкото и да ви се иска традионните интимни отношения между хората да продължат такива, каквито ги познаваме, времето, в което електрониката ще замени един от двамата партньори не е в обозримо бъдеще - то вече се случва.

препоръчано

Нека първо изясним какво означава "робот" за секс. Според някои баналният вибриращ вибратор също може да бъде наречен робот. Но вече се произвеждат и кукли с изкуствен интелект, които могат да говорят и да имитирт оргазъм.

В най-скоро време вибраторите и другите играчки, които се търгуват в еротичните секс шопове, ще изчезнат изобщо от пазара. През май тази година в Москва отвори врати "DollHouse" - първият публичен дом за проститутки-роботи. "Жриците" са кукли с мека силиконова кожа и изкуствен интелект. Отдалеч човек никога не би познал, че срещу него стои неодушевен предмет.

Оливия - една от куклите на американската компания "RealDoll". Ваша е срещу 7300 долара.

И ако до скоро този вид, как да го наречем - изкуствен секс, може би, не бе толкова популярен, търговците отчитат, че все повече нараства интересът към куклите-роботи. Лидерството в този бранш по настоящем е притежание на "RealDoll" - американска компания, базирана в Сан Маркос, щата Калифорния. Още 4 по-малки фирми по света произвеждат голи силиконови клонинги на мъже и жени, пише "Лайф.ру".

Тази блондинка се казва Мишел - струва $ 6300

Куклите могат да разговарят със своя одушевен партньор, да флиртуват с него, помнят навиците му, реагират на комплименти... Дори и реални копия на човек обаче първите секс роботи все още не могат да синхронизират изражението на лицето и речта, звукът от серво задвижванията в ръцете и краката се чува, а след края на интимния акт, когато партньорът ви сам се хигиенизира в банята, вие трябва да почистите силиконовата си кукла.

Към момента поточните линии във фабриките за секс бълват повече кукли за мъже, като това е продиктувано от по-голямото търсене. Роботи-мъже също се произвеждат, дори са по-лесни за производство, но романтичната душа на жената сякаш все още не може да се пречупи.

Какво обаче е най-плащещото? Критици смятат, че настъпващата роботизирана секс инсустрия ще убие окончателно семейната институция и нормалните отношения, като половете вече няма да се сближават помежду си, а ще живеят по двойки с роботи. Смята се дори, че това ще се случи някъде около 2050 г. Но това е само предположение.... Какво ще се случи в действителност, никой не може да предвиди.

Превод ПИК

Сподели:
Бомба x
ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 243
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това