Фалстарт на изборите в Кърджали

Региони

Фалстарт на изборите в Кърджали

19563
преди 4 часа
Фалстарт на изборите в Кърджали
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Вотът в секция в Кърджали, в която право на глас може да упражнят над 800 души, започна с фалстарт. Оказа се, че машината за гласуване не е била настроена за новото време, съобщава Би Ти Ви. Буквално до преди малко машината е показвала шест часа, един час назад, а това значи, че хората не могат да гласуват на устройството. 

препоръчано

Два пъти дойде техник и проблемът бе отстранен. 

На миналите избори избирателната активност е била малко под 41% в тази секция в Кърджали. Към 07:30 в секцията са гласували само двама души. 

И този път има автобуси от Турция за България. Част от хората признават, че са дошли за изборите, но твърдят, че сами са си платили билетите.

269 500 са хората, които имат право на глас в област Кърджали в 541 секции. Като в 346 от тях има машини.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Започва голямото изборно шоу в ПИК - вижте най-новите данни за трафика в България (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Започва голямото изборно шоу в ПИК - вижте най-новите данни за трафика в България (НА ЖИВО)
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК