Фалшив Кевин Костнър преметна с пари англичанка

Европа

Фалшив Кевин Костнър преметна с пари англичанка

15467
на 10.07.2024
Фалшив Кевин Костнър преметна с пари англичанка
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Жена от Англия обяви, че е загубила много пари, след като е била измамена от мъж, представящ се за легендарна холивудска звезда Кевин Костнър и нейния мениджърски екип.

препоръчано

63-годишната Айлийн Лийкс, която живее във Феликстоу, Съфолк, каза, че е била голям фен на Костнър през последните две години. Преди няколко месеца тя започнала да дебне страница във Фейсбук, която смятала, че принадлежи на 69-годишния носител на Оскар.

Тя каза, че след това е била залята от съобщения, в които й се казва, че ще трябва да купи ваучер от £100, за да стане официален фен. На г-жа Лийкс е казано, че това ще й даде възможност да се срещне лично с актьора, обяснява "Труд“.

“Продължиха да се свързват с мен, накрая се поддадох, защото ми казаха, че няма да се срещна с него, ако не купя карти на Apple, така че купих две за 100 паунда всяка. Тогава получих съобщение, че съм била измамена и че трябва да купя VIP членска карта за над £1000, за да се срещна наистина с Костнър“, каза тя.

След това измамата взела нов странен обрат, когато г-жа Лийкс получила видеообаждане от някой, когото първоначално смятала за Костнър.

“Лицето му се движеше и затова реших, че наистина е той. Той седна на един стол в кабинета си и каза: „Това е Кевин Костнър и вие сте била измамена“, казва Айлийн.

Докладвала за измамата, Айлийн казва, че лъжците отново са се свързали с нея, обещавайки й работа и апартамент в Америка, съобщава BBC.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК