Фалшификаторът Бабикян раздава морал в ефира на БНР

Акценти

Фалшификаторът Бабикян раздава морал в ефира на БНР

39532
на 14.02.2019
Фалшификаторът Бабикян раздава морал в ефира на БНР
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бащата на фалшивите новини Арман Бабикян, собственик на фейк-сайтовете informiran.net и 4udoslav, продължава да кръстосва необезпокоявано националните медии и да раздава морал, позиционираайки се като "независим експерт" (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

препоръчано

Днес Бабикян е разсъждавал надълго и нашироко по скандалите с Гебрев и венецуелските милиони в ефира на Българското национално радио.

Не знаят ли колегите от БНР, че Бабикян стои зад гадории от типа "Лиляна Павлова сгазена на пешеходна пътека", "Бойко Борисов с остров в Гърция и имение в Лос Анджелис", "Фандъкова: Искам поне един смъртен случай на Графа"...? Каква е хигиената им при избор на събеседници? Трябва ли да се дава всенародна трибуна на подобен фалшификатор, нает от задкулисието да буни държавата?

Не можеше ли журналистът от БНР да поиска все пак обяснение от Бабикян той ли пише перверзиите в informiran.net?

ПИК няма да се откаже да пита. Както и да настоява анонимните фейк-медии да бъдат директно изключени от достъп до мрежата с решение на КРС.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК