Вход
София
Времето в София 13 o C

Фандъкова разреши нов терор за столичани - общината блокира София заради концерт на 5-има протестъри-аматьори! Затвориха бул. "Цариградско шосе" и Орлов мост, шофьорите безсилни в огромни тапи (ВИДЕО)

Фандъкова разреши нов терор за столичани - общината блокира София заради концерт на 5-има протестъри-аматьори! Затвориха бул. "Цариградско шосе" и Орлов мост, шофьорите безсилни в огромни тапи (ВИДЕО)

на 27.09.2020
92805
0
Фандъкова разреши нов терор за столичани - общината блокира София заради концерт на 5-има протестъри-аматьори! Затвориха бул. "Цариградско шосе" и Орлов мост, шофьорите безсилни в огромни тапи (ВИДЕО)
Автор: ПИК
27.09.2020
0
92805

Нов терор налага на столичани кметът на София Йорданка Фандъкова. От сутринта градът е задръстен тотално заради протестърските уклони на градоначалника. Огромни тапи са се оформили в района на "Орлов мост", ул. "Цар Иван Асен Втори", Ректората, Румънското посолство и Телевизионната кула. 

Шофьорите пъплят в километрични колони, надуват се клаксони и се стига и до разправии, видя ПИК. Малцина обаче предполагат каква е причината за тоталното безумие в неделя сутрин, когато градът трябва да е спокоен.

Причината е протестърска акция на пишман китариста от рокфеста в Миндя Евгений Дайнов, който е решил да дрънка на китара с компания от свои авери насред "Орлов мост" днес.

Акцията им е планирана за 16 часа, но за да угоди на окупаторите и да имат време да си издигнат сцената, общината затваря бул. "Цариградско шосе" и цялото кръстовище още от сутринта. Вероятно Фандъкова се е уплашила да им предложи по-нормално място за провеждане на акцията като Борисовата градина или Южния парк, както се прави в истинските европейски столици, от страх да не опънат палатки пред общината и да искат и нейната оставка. Така обаче показва, че й е важна само определена малобройна група избиратели и  не се вълнува от правата и мнението на останалите два милиона граждани на София. 

Ето какви са тапите още от сутринта в блокираните райони: 

Ето каква огромна провяна на движението налага общината, за да дрънка Дайнов на китара насред "Орлов мост": 

От 7:30 до 15:00 ч. се забранява влизането на пътни превозни средства”, с изключение на колите на обществения транспорт, по бул. „Цариградско шосе” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П. К. Яворов“.

От 15:00 до 24:00 ч. се забранява влизането на превозни средства по бул. „Цариградско шосе” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П. К. Яворов“, по бул. „Цар Освободител” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „Васил Левски”, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между ул. „Ген. Гурко” и ул. „Оборище”.

От 15:00 до 24:00 ч. се променят маршрутите на част от обществения транспорт:

Автобусни линии №76, 204 и 604 в посока съответно ж.к. „Младост 4“, ж.к. „Дружба 2“ и гара „Искър“: по маршрутите до кръстовище бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ - бул. „Драган Цанков“, надясно по бул. „Драган Цанков“, наляво по бул. „Пейо К. Яворов“, надясно по бул. „Цариградско шосе“ и по маршрутите си, двупосочно.

Автобусна линия №72 в посока автостанция „Гео Милев“: от ж.к. „Западен парк“ по маршрута до кръстовище бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ - бул. „Драган Цанков“, надясно по бул. „Драган Цанков“, по бул. „Пейо К. Яворов“, по бул. „Михай Еминеску“, бул. „Ситняково“ и след кръстовище бул. „Ситняково“ - ул. „Оборище“ направо по бул. „Ситняково“ по маршрута, двупосочно.

Автобусна линия №94 (в посока СУ „Климент Охридски“): маршрутът се скъсява до ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“.

Автобусни линии №280 и 505 в посока съответно СУ „Климент Охридски“ и пл. “Орлов мост” се скъсяват до "Площад на авиацията".

Електробусни линии №84 и 184 (в посока ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“): маршрутите се скъсяват до "Площад на авиацията".

Тролейбусни линии №4 и 11 в поска съответно ж.к. „Хаджи Димитър“ и пл. „Сточна гара“ се скъсяват до "Площад на авиацията".

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34834
архив

Мъж седи в бараката и вари ракия....
Гледа по едно време водата се нагряла много и отива до кладенеца за вода.
Връща се, а в бараката седят двама полицай, усмихват се иронично и говорят:
- Aхааа, незаконна спиртоварна, сядай и пиши обяснения!
- И кво да пиша?
- Всичко, както си е било, така го пиши!
Сяда човека, пише и след това дава листа на полицайте.
- Кво си написал бе, идиот такъв?
- Както си беше, така го написах: ”Отивам за вода до кладенеца, връщам се, а в бараката двама полицай, седят и варят ракия”.

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Здравните власти с аларма: За последната седмица е отчетен ръст на смъртността от 50% (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Астролог предупреждава: В никакъв случай не се женете този четвъртък - работата ще завърши с развод
x