ФАТАЛЕН ИЗСТРЕЛ: Полицай простреля смъртоносно горски стражар по време на лов

Инциденти

ФАТАЛЕН ИЗСТРЕЛ: Полицай простреля смъртоносно горски стражар по време на лов

29994
на 22.08.2024
ФАТАЛЕН ИЗСТРЕЛ: Полицай простреля смъртоносно горски стражар по време на лов
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Окръжната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство за причиняване на смърт по непредпазливост по време на лов на вреден дивеч в землището на град Дулово, съобщи административният ръководител на Окръжната прокуратура Ивелин Чефаланов.

препоръчано

Инцидентът е възникнал след полунощ на 22 август. Според информацията, събрана до момента, трима мъже излезли да отстрелват вреден дивеч – дейност, за която имали надлежно издадена бележка с разрешение. По време на лова един от мъжете прострелва в областта на торса друг от групата.

Пострадалият е отведен в болнично заведение веднага, но там младият мъж починал. Тримата мъже са роднини, предава БТА.

Случаят е докладван в Окръжна прокуратура – Силистра, като незабавно е започнато разследване за престъпление по чл. 123, ал. 1 от Наказателния кодекс. Във връзка със случилото се е задържан 47-годишният Т.А.

Предстои той да бъде привлечен към наказателна отговорност и по преценка на наблюдаващия прокурор задържането му да бъде удължено за срок до 72 часа.

Работата по случая продължава под ръководството и надзора на Окръжната прокуратура в Силистра. Изясняват се всички факти и обстоятелства около фаталния инцидент.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК