ФАТАЛЕН ИНЦИДЕНТ: Туристка загина в Стара планина

Инциденти

ФАТАЛЕН ИНЦИДЕНТ: Туристка загина в Стара планина

21689
на 11.11.2023
ФАТАЛЕН ИНЦИДЕНТ: Туристка загина в Стара планина
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Туристка е загинала в Стара планина, а мъж и жена са спасени, благодарение на бързата реакция на служители от РУ-Казанлък и екип на "Планинска спасителна служба".

препоръчано

Снощи около 02:30 часа на телефон 112 е получен сигнал за трима загубени туристи в района около връх „Триглав” в Стара планина. Създадена е необходимата организация с мобилните оператори и "Планинска спасителна служба". Екип спасители от Карлово с високопроходим автомобил успяват да локализират лицата към  08.00 часа тази сутрин. По първоначални данни става въпроса за мъж и две жени, едната жена е починала.  Спасените мъж и жена ще бъдат прегледани от медицински екип. По случая в РУ-Казанлък е започнато досъдебно производство.
 
 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе Промяната (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе "Промяната" (ВИДЕО)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК