Вход
София
Времето в София 18 o C

Фашизъм имаше, гледайте филма „Черните ангели”

Фашизъм имаше, гледайте филма „Черните ангели”

на 10.04.2018
43902
34
Фашизъм имаше, гледайте филма „Черните ангели”
Автор: "Ретро"
10.04.2018
34
43902

Много съм възмутена от наглостта на някои дребни народни представители, които като застанат на трибуната на Народното събрание, се държат неадекватно и плюят по свои колеги.

Излиза един такъв и чул-недочул, говори за неща, на които не е бил свидетел. Не помисля ли с малкото си мозъче, че още има живи свидетели от времето на фашизма. Тогава партизаните се бореха за нашата свобода. Много млади хора и деца платиха с живота си за един по-добър живот, в който „човек за човека беше брат“.

Народен съд имаше и всичко, извършено от него, беше „в името на народа“. Много сте малки и жалки някои парламентаристи, та да съдите историята. Я по-добре гледайте филма „Черните ангели“ с участието на великия Стефан Данаилов и красивата Виолета Гиндева. Всички предатели, грабители и убийци на българския народ си заслужиха наказанията.

Преди от парламентарната трибуна да оплювате времето, в което сте живели и учили, помислете малко.

Запомнете добре – българският народ винаги ще благодари на братята руснаци, с чиято помощ се освободихме от мрачния фашизъм.

Заради вас, господа, 2 милиона българи емигрираха, а по смъртност сме на първо място в ЕС. Не го ли осъзнавате?

 

 

Йорданка Иванова

Сподели:
Напиши коментар »
(34)
1
Юрданка е проста .утка !
2
Защото помни ли?!
3
Интересни изроди се нароиха(като гладни червени оси) в милата рОдина (социЯлистическа), които дават примери и се позовават на филмовото "творчество" на изявени комунистически мистификатори на историята. Това да се лъже и да се подменя истината, на комунягите, се отдава най-добре. Леко и меко си присвояват всичко до което се докоснат. За имоти и имущество сме съгласни - вземайте, но с мазните си селяндурски ръце да се домогвате до историята е гнусно, все пак. Смешно е, когато изявен рубладжия като Долен Сидеров "прави" Луков марш. Изроди като Нинова и сие си обсебват Левски и дори Ботев като знамена и патриоти, забравяйки, че са интернационалисти, а не националисти. Другари, Левски и Ботев мразеха Русия и руския имперски апетит. Няма нещо, което клептоманите от БКП/БСП да не се опитват да заграбят или да изопачат в миналото ни и историята ни. А фашизъм в България не е имало, поне в тази му форма, която трябва да е научна или научно доказуема. България, никога не е пример за нещо в историята, което да се проявява в чист и научен вид от към фактите и честотата. Самият факт, че местните дебили, даже нямат представа какво е фашизъм или националсоциализъм е достатъчно красноречив факт. Та, другари и другарки - в България никога е нямало нацизъм, но винаги и до днес има комунизъм. Най-мрачната история на България бе написана от червените престъпници след 9.09.1944 година с помощта на СССР. И не мислете, че днес живеете в нещо по различно от неокомунизъм. Всички, които са в политиката са с ваши и до един бивши комунисти или техните наследници, няма изключения, няма празно, няма нищо - даже бъдеще за дебилите като вас.
4
М.......а ти д...а комунистическа!
5
кой ти го написа?Тука има ПУЦ и партийна школа!
6
Йорданке, глупава комунистке, филма съм гледал, фашизъм нямаше, имаше зомбирани убийци.
7
Ако не вярваш,че има извънземни,гледай филма "Близки срещи от третия вид".
8
ЙОРДАНКЕ , ДЪРТ КОМУНИСТИЧЕСКИ КУРНИК , ОЩЕ НЕ МОЖЕШ ДА ЗАБРАВИШ ВРЕМЕТО , КОГАТО ДУХАШЕ НА ПАРТИЙНИЯ СЕКРЕТАР, А ТОЙ ТЕ ВОДЕШЕ НА РАБОТА КАТО НЕГОВА СЕКРЕТАРКА , МАКАР ЧЕ СИ С ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ !
9
Това е филм, т.е. художествена измислица......, а тези, които приемат това за действително, просто са с промити мозъци!
10
Бабо Данче ако не бяха минали през България пълчищата на Трети Украйнски Фронт до сега да беше ЗАБРАВИЛА че Е имало партизани..И е права Роси,че филма Е художествена измислица даже и Радой Ралин неможа да измисли такъв Масал..........?????
11
Един малоумник в момента " ПИШЕ ИСТОРИЯ " която е на път да засенчи тази най мрачна история след 9 септември 1944 год През този "най мрачен период от 1944 г до 1989 г "България от 6 милиона стана 9 милиона а от 2009 г до 2017 г от 8 станахме има няма 7 милиона !!!
12
Другарю Геш, Борисов си е ваш, Долен Пидеров си е ваш, Нинова е Ваша, Доган Спола е ваш, всички са ваши - червени клептомани. Как България стана 9 милион - с циганите другарю Геш. Това, че една нация е израсла интелектуално и не създава нещастници, защото повечето умни и учени българи по времето на комунизма имаха по 1 или 2 деца и идеята бе не да имат повече и не защото не искаха деца, а защото не искаха да създават повече нещастни и обречени същества. Помниш много добре, че ако някой българин имаше по времето на соца 3 деца го гледаха с почуда, толкова ли не може да пази жена си и да го вади на време, защото и презервативите в онези години бяха соц и ако се унесеш малко ще ти се наложи да търсиш от девет кладенеца вода, как да се направи аборт по медицински причини.Както имаше един виц - комунистите разрешиха абортите ... радост всред населението, но забраниха е...нето - скръб в населението.
13
Аз пък гледах баш майстора 3, и видях как за една тъпа гарнитура на московски, баш майстора даде пари по рушвети, за нов мерцедес. А черните ангели, се беше самата истина как по времето на комунистическия терор, можеха да застрелят някого без съд и присъда, по поръчка от Москва. Само си приставете, че някой уж от името на народа, застреля някое червено говедо сега (например дебила Газвдов, надзирателя от БелеНе)..
14
Откога игралните филми са достоверни исторически източници?Или може би на другарката звездите й говорят!
15
Алооо Данче ако аз сега реша че ти си фашистка и кажа в името на народа и ти тегля куршума на улицата прав ли ще съм ?Тъпа червена патица !
16
Направихме много такива филми. Трябваше да правим свирки на Сталин. Нищо ново под слънцето. Сега правим свирки на американците.
17
В България фашизъм имаше, но не бе истински, комунизъм имаше, но не бе истински. Сега и демокрацията ни не е истинска. Ама никак.
18
Другарю аз съм червен колкото ти си султана на Бруней Не ми е известно колко време и дали си живял през " лошия социализъм " но аз достатъчно дълго съм живял и тогава а слава Богу и по времето на великия ВОЖД който е на път да погребе България и мога да направя сравнение защото тогава масово хората имаха по 2 деца а не рядко и по 3 а сега не смеят да направят и едно и ако го направят го изпращат на терминал 2 Тогава нямало свобода на словото а сега като има какво те топли Имало желязна завеса а сега като няма колко обикновени хора ходят в чужбина освен ако не бягат от родината си понеже са много доволни от живота тук За лека кола се чакало 10 години -така беше но сега като можеш да си купиш нова кола колко коли си си купил Тогава в периода от 1960 до 1985 година по градове и села никнеха като гъби фамилни къщи и жилищни кооперации макар и панелни Много ще ми е интересно да ми отговориш сега на един обикновен работник с една средна заплата колко живота ще са му нужни за да си построи къща от 120 кв м каквито масово се строяха от съвсем обикновени работници Още много сравнения мога да ти направя ако желаеш и за образование и за здравеопазване и за престъпността която почти липсваше и за наркотиците за които само бяхме чували и тн и тн А колкото до комунизма - винаги съм го смятал за утопия въпреки че имаше и много добри неща Дано си ме разбрал и съм готов да продължим диалога ако разбира се не си дървена гербаджийска глава !!!
19
Тезата, че в България е имало „фашизъм“ е обидна за достойния български народ. Най-голямото доказателство за това дава Съветския Съюз, който поддържа пълни дипломатически отношения с Царство България до 05.09.1944 г. Дори съветското посолство в София периодично организира дипломатически приеми. Би ли поддържал пълни дипломатически отношения СССР с една „фашистка“ държава – не, разбира се!!! Другарката не е права и затова, че грабителите на народа са си получили заслуженото. Например, престъпната приватизаторка Корнелия Нинова все още не си е послужила заслуженото. Същото може до се каже и за Георги Гергов, председател на Областния съвет на БСП - Пловдив област, почетен консул на Русия, с двойно гражданство – руско и българско, приватизатор на курортната база на ЦК на БКП в курорта „Св.Св. Константин и Елена” - „Слънчев ден”, приватизатор на ЦУМ, приватизатор на Пловдивския панаир, приватизатор на хотел „Ленинград” (сега „Санкт Петербург”). Крайно време е престъпните приватизатори Корнелия Нинова и Георти Гергов да си получат заслуженото и да върнат заграбеното на изстрадалия български народ. А би било добре другарката да отговори на въпроса - Как може Николай Банев, на когото баща му е най-младият официално признат за „активен борец против фашизма и КАПИТАЛИЗМА“ (ятак от 14-годишен), да стане един от най-големите КАПИТАЛИСТИ и то чрез приватизация?
20
ДА ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯТА НО НЕ ЧЕРВЕНАТА . ФАШИЗЪМ Е ИМАЛО В ГЕРМАНИЯ . А В БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО БКП -КОМУНИЗЪМ --- БЕЛЕНЕ , ГОНДА ВОДА . ЛОВЕЧ И ОЩЕ ДЕСЕТКИ ЛАГЕРИ НА СМЪРТА . В КОИТО СА ХРАНЕЛИ ПРАСЕТАТА С ЧОВЕШКИ ТРУПОВЕ . ГЛЕДАЙТЕ ПОЛСКИЯ ФИЛМ ' КАТИН ' НА АНЖЕЛ ВАЙГА И ЩЕ ВИДЕТЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА .
21
Като не е имало фашизъм в България, защо антифашистката коалиция разруши София и убиха 4,000 невинни граждани.Защо победителите над фашистка Германия и нейните съюзници създадоха т.н Народен съд.Посттоталитарните антикомунисти, като назовалия се Тунчев, отричат ролята на антифашистката борба.Няма друга страна в Европа да се отнася по подобен начин с антифашистите!
22
Т.нар. Черни ангели са обикновенни терористи, като ИДИЛ и заслужават само едно - СМЪРТ!!!
23
24
Гледал съм филма. Комунистически терористи убиват мирни граждани, това е мечтата на всеки комунист - да унищожи всеки , който мисли различно от него.
25
Гледал съм филма. Комунистически терористи убиват мирни граждани, това е мечтата на всеки комунист - да унищожи всеки , който мисли различно от него.
26
ЗВЕЗДА,НА КРЕМЪЛ,ИМ ГОВОРИ.
27
папкането свършва,,,, ами сега? питека не може да храни 440000 търтеи. Ще се задавите в собствената си злоба. Да, фашизъм е имало, а социализма е хиляди по добър от днешното ограбване. Това, което ние стрoихме 45 години, вие го крадете вече 30... и все още има. а като свърши?
28
Къв фашизъм бе,кви пет лева!...Нямаше партизани,имаше терористи, които искаха с оръжие да свалят законно избрано правителство! Макар и кви терористи бяха тия тъпанари,удряха основно мандри и чат, пат някое забутано кметство,дето горяха хартия и се оглеждаха да не дойде горския защото имаше пушка и можеше да гръмне някоя трътлеста другарка, търчаща най-отзад!!!...
29
Народ който не помни и уважава историята си няма бъдеще.Така че плюйте по историята си родоотстъпници
30
ако ти е писнало да те наричат „дебелата", „цоцоланата", „свинята", „тлъстата", „ходещото кюфте" вземи си това,гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ,ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2AVv6QM
31
Имаше и филм "Човек от народа", където правешкия мангал и селяндур Бай Тошо беше изтипосан като велик българин и управленец. Смях, смях...hm
32
Дядо ми е убит през август44 година от жандарите , само за това , че е синпатизирал на тези , които са се борили за народна владт!
33
Много фашаги в тоя сайт бе !!!
34
Фашизъм в България в чистия му вид не е имало. Имало е прощапулник, когато 1921-1923 година Стамболийски основава т.н. ОРАНЖЕВА ГВАРДИЯ известа пще като "СОПАДЖИИТЕ". Който не вярва да прочете малко история. За сведение: ОРАНЖЕВАТА ГВАРДИЯ е наброявала над 100000 члена. Така че тези които смятат Ал.Стамболийски за свой кумир просто познават само следдеветосептемврийската история.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Красотата изисква жертви. Жена ми е красива, а аз - жертва...

няма нови новини
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
сега
1485
четат ПИК
сега
четат тази новина
ПЪРВО В ПИК TV! БСП внася подписи за извънредно парламентарно заседание! Караянчева ги изненада - насрочи го за утре (ОБНОВЕНА)
x
НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ! Вижте как изглежда днес Шехерезада! Трудно ще познаете на улицата една от най-красивите турски актриси (СНИМКИ)
x