Фейкът "Хекимян" и фейкът "Бабикян"

КОМЕНТАРИ

Фейкът "Хекимян" и фейкът "Бабикян"

171971
на 20.02.2020
Фейкът Хекимян и фейкът Бабикян
Автор:   Данка Радева

Нито дума от "мисирките" тази сутрин за падението на президента Румен Радев пред паметника на Апостола.

препоръчано

БТВ върти за стотен път как премиерът Борисов се кара на шефа на АПИ на заседанието на МС. Видеото е придружено с ехидни коментари, подмятания, внушение. 

За поведението на държавния глава, повел партийна агитка от екстремисти на "шествие" в памет на Левски - пълно мълчание. 

Защо е този двоен стандарт? Недоглеждане, лоша редакционна преценка? Или очевидно пристрастие, обслужване на интересите на подсъдимата олигархия, която в момента пробва държавен преврат през Румен Радев?

Абсурдно е после точно тези типове да реват, че у нас нямало свобода на словото. Всъщност има слободия на словото, подмяна на дневния ред в обществото и важните теми, разпасаност, ненаказуемост на грубата медийна фалшификация и фейковете в стил "Хекимян" и "Бабикян".

Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на Пфайзер и Бионтех (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на "Пфайзер" и "Бионтех" (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това