Шок! Facebook, Instagram и WhatsApp се сринаха

Епицентър

Шок! Facebook, Instagram и WhatsApp се сринаха

37483
на 04.10.2021
Шок! Facebook, Instagram и WhatsApp се сринаха
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм се сринаха малко преди 19 ч. Потребители се оплакват, че не могат да влязат в профилите си. Срина се и комуникационното приложение WhatsApp.

препоръчано

Все още не е ясно каква е причината, но от много държави по света идват сигнали, че при тях също не работят социалните мрежи. При влизане във Facebook през компютърен браузър се изписва Server Not Found, а мобилните приложения не зареждат. Апликацията на Instagram е достъпна, но не зарежда ново съдържание.

И трите мрежи са собственост на Facebook.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО)
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК