Вход
София
Времето в София 13 o C

Фейсбук с нови правила за реклама

Фейсбук с нови правила за реклама

на 29.09.2020
10052
0
Фейсбук с нови правила за реклама
Автор: ПИК
29.09.2020
0
10052

От днес Фейсбук е с нови правила, по които ще се рекламира от определена страница. От социалната мрежа заявиха, че работят усилено, за да гарантират положителното във връзките между хората и бизнеса. Лошият опит с пазаруване във Фейсбук и особено след покупка от реклама може да влоши общото впечатление на рекламодателите за мрежата, пишат от компанията.

Какви са резултатите от отзивите на клиентите и как се изчисляват?

От Фейсбук проучват хората, които купуват чрез техните платформи, за да гарантират, че рекламите представят точно продуктите и услугите, както и че оправдават очакванията на клиентите. Затова от социалната мрежа са разработили обратна връзка тип анкета, чрез която се дава оценка на търговеца от 0 до 5. Тези резултати се актуализират ежеседмично, въз основа на най-новите отзиви.

Новите възможности са следните:

-      За страници на повече от 1 година:

Ако резултатът на страницата падне под 2, но е над 1, тя ще понесе наказание по отношение на цената за доставяне.Това означава, че рекламите ще достигнат до по-малко хора при същия бюджет;

Ако резултатът падне под 1 или по-ниско, няма да може да се рекламира;

-      За страници под 1 година:

Ако резултатът на страницата падне под 2, няма да може да се рекламира;

Рекламодателите ще бъдат уведомявани чрез имейли и известия, когато рейтингът на страницата им падне под 3.0. Ще има и графика със специфичните сектори, където страницата е получила обратна връзка от клиенти. По този начин, смятат от Фейсбук, ще се подобри опитът в покупките и удовлетвореността на клиентите. 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34843
архив

Чукча отива на гости в съседното село при приятел. Пред иглуто на приятеля седи опната кожа от бяла мечка. Чукчата пита:
- Колко пъти стреля в него?
- Десет!
- А, колко пъти го уцели?
- Нито веднъж!
- Е от какво умря?
- От смях!

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Здравните власти с аларма: За последната седмица е отчетен ръст на смъртността от 50% (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Астролог предупреждава: В никакъв случай не се женете този четвъртък - работата ще завърши с развод
x