ФЕНОВЕТЕ В ШОК: Гери-Никол пусна чалга парче (ВИДЕО)

ВИДЕО

ФЕНОВЕТЕ В ШОК: Гери-Никол пусна чалга парче (ВИДЕО)

5679
на 10.06.2021
ФЕНОВЕТЕ В ШОК: Гери-Никол пусна чалга парче (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

След дълго чакане, феновете на Гери-Никол най-после си отдъхнаха. Варненската арендби дива пусна новото си парче - "Бутай", видя ПИК.

препоръчано

За заснемането на видеото певицата би път чак до остров Бали, но това е типично в нейн стил.

Парчето обаче не зарадва всички от почитателите на Гери-Никол. Мнозина недоволстват, че тя е оставила музикалната си кариера на задан план за сметка на позите в Инстаграм и пътуванията до различни точки по света.

"Помня когато Гери пускаше хит след хит. А сега пуска една що годе добра песен и това е боза...", пише под видеото в "Ютюб" недоволен фен.

Някои пък прогнозират, че също като колежката си Тита, Гери-Никол също ще се влее в чалга редиците в най-скоро време. Поводът меломаните да смятат така и, че авторът на музиката и аранжимента на "Бутай" е Данаил Ганев, с който работят почти всички чалга диви.

свързани новини

">

Сподели:
Бомба x
Защо ранобудниците са по-щастливи Защо ранобудниците са по-щастливи
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това