Феновете на Лудогорец скочиха на Рибейро

Футбол

Феновете на Лудогорец скочиха на Рибейро

6994
на 14.08.2015
Феновете на Лудогорец скочиха на Рибейро
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Феновете на шампиона Лудогорец излязоха с изявление около случващото се със старши треньора на "зелените" Бруно Рибейро, като заявяват, че няма да търпят издевателствата над любимия им отбор.

препоръчано

"Вие, г-н Бруно Рибейро, съсипахте една добре работеща машина, жънеща успехи на европейската сцена", посочват в изявлението си феновете. "Въпреки всичко, което Ви е осигурено на Вас и на треньорския Ви щаб, вие продължавате да дърпате отбора към дъното. Вече няма и следа от изградения тим от Ивайло Петев, надградения от Стойчо Стоев и евробоеца на Георги Дерменджиев", се отбелязва още в писмото.

"Това от снощи бе само началото, тепърва предстои Разград да Ви се стори тесен, г-н Рибейро! Ние заставаме зад нашия отбор и очакваме вашата оставка, за да може отново да завалят успехите!", заявяват феновете на Лудогорец.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК