Феновете на ЦСКА твърдо против обединение с Литекс - Ганчев им обеща продължаване във "В" група

Футбол

Феновете на ЦСКА твърдо против обединение с Литекс - Ганчев им обеща продължаване във "В" група

5452
на 06.09.2015
Феновете на ЦСКА твърдо против обединение с Литекс - Ганчев им обеща продължаване във В група
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев и представителите на най-големите фен фракции на „армейците” са провели среща, на която са обсъждали бъдещето на клуба. Предмет на обсъждане е било къде ще продължи участието си ЦСКА, разкри пред БТВ говорителя на фен клуб „Сектор Г” Павел Маринов. Причината е, че „армейците” са заплашени от отнемане на точки от ФИФА и изваждане на отбора от „В” група.

препоръчано

"Имаме уверението на Гриша Ганчев, че ще направи всичко възможно ЦСКА да продължи участието си във "В” група. Ние категорично ще го подкрепяме докрай и ще стоим зад отбора, но е невъзможно да има обединение между ЦСКА и Литекс”, коментира Маринов,

Ако не бъде допуснато вписване на новото дружество ФК ЦСКА в БФС, червената общност иска клуба да започне на чисто от „А” областна група.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК