Фики с емоционална изповед - бил на косъм да спре с пеенето заради...

Чалготека

Фики с емоционална изповед - бил на косъм да спре с пеенето заради...

24351
на 08.11.2020
Фики с емоционална изповед - бил на косъм да спре с пеенето заради...
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-трудният период в живота на Фики Стораро е моментът, в който преживява онлайн тормоз. Талантливият певец приема изключително трудно всяка смешка, която се сипе по негов адрес, особено в началото на кариерата си, пише столичен всекидневник.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Винаги съм бил подиграван, за краката, за произхода ми. Много пъти съм бил на ръба да спра да се занимавам с музика. Аз съм по-чувствителен човек", откровеничи гласовитият певец.

Онлайн тормозът повлиява тежко на Фики. Изпълнителят отнася десетки хейтърски коментари в мрежата, които най-често са свързани със структурата на тялото му. След като пусна песента си Is this Love, английският му стана нарицателно за лошо произношение. Това донесе отново хейт в мрежата за хитмейкъра. Песента стана по-известна като "Издислав", а в социалните мрежи се появиха стотици клипчета, които осмиват Фики.

Докато някои девойки припадат по визията му, се намират и недоброжелатели, които започват да коментират, че Фики няма крака. Той споделя, че преживява всичко, което се изсипва по негов адрес, доста тежко.

"Бил съм на ръба. С какво ли не са ме подигравали. Но родителите ми винаги са ме мотивирали и са ме карали да продължа напред", разкрива Фики Стораро.

"Аз не съм от тези хора, които не си четат коментарите. Следя си ги, защото ми е интересно да видя какво мислят хората за мен, как се развивам, дали имам шанс", обяснява Фики.

Той следи вече седем години всичките коментари под снимки и видеоклипове, за да успее да разбере дали феновете го оценяват. Фики изживява всеки негативен коментар, макар да осъзнава, че няма смисъл. Това обаче създава един голям плюс в неговия характер, а именно чувството му за самоирония. Изпълнителят на хита "Вертолета" успява да се съхрани благодарение на новооткритото чувство на сарказъм към себе си. Големият син на Тони Стораро се чуди защо никой не ходи да му каже в очите подигравките по време на участие, а след това ги изливат в социалните мрежи, криейки се зад компютър.

"Супер лошо е това, което се случва в момента в мрежата. Има много груби хора, това са хора, на които не им пука за самите тях. Те искат само и единствено да обидят и да почернят някой. Това е много тъпо и съветвам младите хора да спрат", допълва Фики.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! Костадин Костадинов: Между ППДБ, ГЕРБ и ДПС се води гангстерска война. Ако американският посланик не е доволен, ще има и жертви...(ВИДЕО) ПИК TV! Костадин Костадинов: Между ППДБ, ГЕРБ и ДПС се води гангстерска война. Ако американският посланик не е доволен, ще има и жертви...(ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК