Фиксацията на Бойкикев в Гешев е патология

НАЙ-ВАЖНОТО

Фиксацията на Бойкикев в Гешев е патология

87647
на 10.01.2021
Фиксацията на Бойкикев в Гешев е патология

Нефелник без ден трудов стаж, с отнети адвокатски права, провалил всичко, до което се е докоснал, пожизнен грантояд, озлобен епигон, мечтаещ да се върнат времената, когато партията на дядо му и майка му уволняваше и назначаваше прокурори...

препоръчано

Един такъв прокурор е ортакът му в ДеБъ генерал Гном, персонално назначен от Живков за обвинител в Разград по време на Възродителния процес.

И сега именно тези болшевишки издънки с неолиберален фасон ревизират принципите на демокрацията и разделението на властите.

Да имаше лустрация и памет, кланове като Бойкикеви отдавна щяха да бъдат изхвърлени на бунището на историята.

Вместо това сега синът на полка изисква, диктува, рекетира, държи се като морален императив.

Партиите да уволнели Гешев - представете си за какъв нагъл мерзавец става дума...

В ЕНП, където членува коалицията на Бойкикев, не би ли трябвало да се разтревожат? Погазването на Конституцията практика ли е в европейското право?

Да уволнят Гешев, че да монтират него или Радан, това е съкровеното въжделение на тази файтонна партийка, фиксирана в стола на обвинител №1.

Фиксацията на Бойкикев в главния прокурор обаче няма общо с нормалната политика. Тя е патология, която трябва да се лекува в специализирани заведения.

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 295
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това