Филип Киркоров назначи охрана на децата си

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Филип Киркоров назначи охрана на децата си

9454
на 04.11.2021
Филип Киркоров назначи охрана на децата си
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

С бодигардове се придвижват децата на Филип Киркоров. Руската звезда с български корени е наел охрана, която да придружава децата му, независимо дали той е с тях или не.

препоръчано

Певецът признава, че се решава на тази крачка по настояване на бившата му съпруга Алла Пугачова, която била притеснена за сигурността на децата.

В интервю за руски сайт Киркоров споделя, че дъщеря му Алла-Виктория и синът му Мартин-Кристин никога не излизат от къщи сами. Според звездата до тях винаги има охрана, макар и незабележима.

Самият Киркоров няколко пъти е бил нападан от фенове и от години движи с охрана, пише "Хотарена".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов призова да се разсекрети позицията ни за срещата на НАТО: Знам, че е изградена върху приетото в НС от нас, ДПС и ППДБ. Нищо чудно Васил Терзиев сам да си тръгне (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов призова да се разсекрети позицията ни за срещата на НАТО: Знам, че е изградена върху приетото в НС от нас, ДПС и ППДБ. Нищо чудно Васил Терзиев сам да си тръгне (ВИДЕО)
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК