Филип Плейн пръсна почти милион евро за "Ролс Ройс" (ВИДЕО)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Филип Плейн пръсна почти милион евро за "Ролс Ройс" (ВИДЕО)

32626
на 26.12.2023
Филип Плейн пръсна почти милион евро за Ролс Ройс (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Немският дизайнер Филип Плейн получи за Коледа щедър подарък. Милиардерът го отвори заедно с втория си син Роки, а вътре в гигантската и луксозна кутия бе паркирана новата и доста скъпа играчка на Филип.

препоръчано

Германецът, който диктува модата в света добавя към колекцията си електрически "Ролс Ройс", който е произведен през 2022 година, а цената му е повече от половин милион евро.

Филип Плейн е един от малкото притежатели на топ возилото, пише "Телеграф".

Както е известно той е любител на луксозните коли. Обича да пръска луди пари за хобито си - в гаража ми има и Mercedes-AMG G63, от който в света има само 20 бройки.

Возилото е с неговите инициали и е на фирмата за модифициране на луксозни автомобили Mansory. Притежава и Ферари, с които водеше и съдебна битка заради пошло видео с марката. Накрая го осъдиха да плати 300 хил. евро обезщетение. 

"Имам снимка с кола-играчка под коледната елха на четири години, каза дизайнерът в интервю за GQ. - Мисля, че точно тогава се влюбих в автомобилите. За мен има четири неща, които движат мъжкия пазар: мода, момичета, автомобили и спорт".

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Philipp Plein (@philippplein)

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК