Филип Станев за Татяна Дончева: Медуза, която се е разпаднала от собствената си отрова

Акценти

Филип Станев за Татяна Дончева: Медуза, която се е разпаднала от собствената си отрова

64787
на 15.09.2021
Филип Станев за Татяна Дончева: Медуза, която се е разпаднала от собствената си отрова
Автор:   ПИК

Тя е една медуза, която се е разпаднала от собствената си отрова. Но продължи да трови с лъжи българската политика!. Определението е по повод личността на Татяна Дончева и беше дадено пред БНТ от сценариста Филип Станев от ИТН.

препоръчано

Според неговата оценка „старите играчи“ – Христо Иванов, Мая Манолова, Корнелия Нинова, ДПС, ГЕРБ – направили така, че да няма правителство.

По отношение на бъдещи взаимодействия със същите, той отхвърли метафората с подадените ръце, тъй като това били „мръсни ръце“. После обаче Станев повтори думите на Слави Трифонов, че в следващия парламент трябва да има компромиси, макар и не на всяка страна.

„Съдебна реформа не се случи заради Христо Иванов, който искаше да си присвои заслугата, а законът беше написан от нашите юристи – топ юристи!Може ли така да се държат с Ива Митева, топ юрист. Възможно беше, защото е възпитана и направи така, че да не се бият в НС. Избирателят да си представя образа на г-жа Митева и образа на г-жа Дончева преди да гласува. Аз се надявам на висока избирателна активност“, обяви Филип Станев.

Сподели:
Бомба x
Ето ги най-искрените зодии, които общуват открито Ето ги най-искрените зодии, които общуват открито
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това