Финансов проблем пречи на Левски за строежа на “Герена“

Футбол

Финансов проблем пречи на Левски за строежа на “Герена“

10609
преди 5 часа
Финансов проблем пречи на Левски за строежа на “Герена“
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Левски изчисти главницата от дълговете, които бе натрупал към общинската хазна. Въпреки това обаче, “сините“ все още не са изчистили натрупаните лихви. Те са малко над 700 000 лева.

препоръчано

Затова се чака тежката дума на адвокатите, които трябва да решат дали Левски трябва задължително да изчисти и тази сума, за да получи правото на строеж на “Герена“, или е достатъчно да спазват договорката си за разсрочено плащане.

Както е известно, желаещите да получат помощ от общината не трябва да имат дългове към нея.

Освен това „сините“ ще бъдат обвързани с железен договор, който ще гарантира, че на това място ще има футболен стадион и нищо друго, подчертава “Мач Телеграф“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК