Флиртаджийката на "Фермата" излиза на дуел

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Флиртаджийката на "Фермата" излиза на дуел

9019
на 05.11.2021
Флиртаджийката на Фермата излиза на дуел
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-опитната флиртаджийка във "Фермата" - бившата стюардеса Цвети, ще се бори за мястото си в риалитито. В петък и събота тя ще излезе в тежка битка на Арената срещу мотивационния лидер Ваня, а по-слабата от двете ще напусне шоуто.

препоръчано

Ако Цвети излети от стопанството, най-много ще страда влюбеният в нея строител Виктор. Стюардесата, от своя страна, ще тъгува по бизнесмена Пламен, когото тайно харесва.

"Тя гледа всички мъже с един и същи премрежен поглед, включително мен", категоричен е предприемачът Любо.

Според повечето риалити герои, бившата стюардеса няма големи шансове на Арената.

"Като я видиш как върви из фермата ти става ясно, че не е родена за битки, а за подиума", коментира съперничката й Ваня.

Цвети, която е много суетна и се подвизава с вечерна рокля дори в обора, не смята да изневери на имиджа си - тя обмисля да влезе в боя на високи токчета, които впоследствие да смени с маратонки.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
ГОРЕЩА ТЕМА! Вътрешният министър Калин Стоянов с нови подробности как Брендо се е прибрал у нас (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ГОРЕЩА ТЕМА! Вътрешният министър Калин Стоянов с нови подробности как Брендо се е прибрал у нас (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК