Флорида сваля всички ограничения срещу коронавируса

Америка

Флорида сваля всички ограничения срещу коронавируса

2854
на 05.05.2021
Флорида сваля всички ограничения срещу коронавируса
Автор:   ПИК

Губернаторът на американския щат Флорида Рон Десантис подписа указ, с който отменя всички въведени заради коронавируса ограничения, съобщи телевизия Ен Би Си. Заповедта влиза в сила от 1 юли, а дотогава мерките ще се смятат за замразени, заяви губернаторът. 

препоръчано

По думите му в щата вече има достътъчни количества ваксини, за да бъде преодоляна пандемията. „Ако някой смята, че са нужни мерки с полицейски контрол на този етап от борбата с пандемията, значи не вярва в ефективността на ваксините“, каза Десантис.

Според официални данни в щата с население от 21.5 милиона души досега са доставени 20.9 милиона дози ваксини и са поставени 15.5 милиона дози. В заповедта си Десантис освен това забранява на всякакви институции, включително частни бизнеси, да изискват т. нар. ваксинационни паспорти.

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това