Фоменко ще води Украйна на Евро 2016

Футбол

Фоменко ще води Украйна на Евро 2016

4043
на 18.12.2015
Фоменко ще води Украйна на Евро 2016
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Изпълкомът на Украинската футболна федерация взе решение да продължи контракта на Михаил Фоменко, който е начело на отбора на страната от 26 декември 2012 г. и успя да го изведе до финалите на Европейското първенство през 2016 г.

препоръчано

Все още няма информация за срока на новия контракт на Фоменко, единствено е ясно, че ще води украинците на първенството на Стария континент във Франция. Също така не се съобщава дали Андрей Шевченко ще влезе в треньорския щаб. Украйна под ръководството на 67-годишния Фоменко си осигури място на Евро 2016, след като победи Словения в баражите. Украинците са в група с Германия, Полша и Северна Ирландия. 

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК