Фондация "Пловдив 2019" финансира с 55 хил. лева продължението на "Завръщане"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Фондация "Пловдив 2019" финансира с 55 хил. лева продължението на "Завръщане"

2307
на 20.04.2021
Фондация Пловдив 2019 финансира с 55 хил. лева продължението на Завръщане
Автор:   ПИК

Фондация "Пловдив 2019" ще финансира продължението на най-гледания български филм за 2019 г. - "Завръщане". Лентата, която се продуцира от Ники Илиев и Башар Рахал, ще получи 55 хил. лева. 

препоръчано

Сценарият на продължението вече е готов и е написан от Илиев.

"Аз формирах структурата, пишех сценария и диалозите, а Башар даваше идеи, за да подсилим някои характеристики на героитe. Доста трудно се прави кино в България по принцип. А във времена на пандемия - още по-трудно. Ние правим т.нар частни филми, в които 80% от финансирането идва от продуктово позициониране. Откакто сме подвластни на вируса, финансирането ни отне сериозни усилия и продължава да ни отнема, защото светът е в трудно положение. Голяма част от компаниите са в трудно положение, не е ясно какво ще стане за вбъдеще. Много благодарни сме на община Пловдив", коментира настоящата ситуация Ники Илиев в интервю пред ПИК TV (виж в още по темата).

Не само заради добрата комуникация с местната власт под Тематата, но и заради самата локация, продукцията отново ще разпъне снимачната техника из града. 

"Искаме да пренесем една част от снимките и на морето, затова сме си избрали красиви места от южното Черноморие, с локации в Поморие и Приморско", добави Ники Илиев. 

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да накарате мъж да ви забележи и хареса САМО ЗА ДАМИ: Как да накарате мъж да ви забележи и хареса
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 307
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това