Формата на носа издава много за характера на един човек, знаеш ли, че...

Забавно

Формата на носа издава много за характера на един човек, знаеш ли, че...

305185
на 14.11.2016
Формата на носа издава много за характера на един човек, знаеш ли, че...
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Класически и тесен нос

Личността с класически и тесен нос е човек, който притежава добри организационни умения. Тези хора е добре да ги имате до себе си в моменти на криза. Хората с този вид нос не изпадат в паника, мислят логично и задържат емоциите в себе си. В работата са много ефективни и перспективни.

Широк нос

Широк нос имат хора, които притежават лидерски умения. Такъв нос разкрива силна личност, но не и по отношение на темперамента. Хората с широк нос са умерени, не вземат решения в бързина и имат способността да влияят върху другите. Те са ефективни организатори, и умеят да вдъхновяват другите за действие. Те не обичат да им се казва какво да правят, те винаги владеят ситуацията, добри манипулатори са.

Заоблен нос

В основата е тесен, но по дължина се разширява. Такива носове имат хора, които мислят бързо и действат бързо. Хората с такъв нос са много умни, но и много хаотични. Понякога могат да бъдат агресивни. Смята се, че тези хора се грижат добре за семейството си и са лоялни партньори.

Чип нос

Този повдигнат нос разкрива приветлива и оптимистична личност. Това са хора, които са заобиколени от семейството и приятелите си и се радват на това. Хората с такъв нос са ентусиазирани и обичат да експериментират. Те са отворени за сексуални приключения, Нои умеят да бъдат верни.

Закривен нос
Хората, които имат скосеност на носа надолу, обикновено имат свой начин на живот и не следват други хора. Те нямат нужда от одобрението на другите и повечето са с непокорен характер. Те не се грижат за това, което другите казват за тях и твърдо се придържат към своите убеждения. Най-щастливи са, когато реализират своите цели.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК