Формата на устните ви разкрива характера

Бомба

Формата на устните ви разкрива характера

14088
на 19.05.2019
Формата на устните ви разкрива характера
Автор:   ПИК

Всички сме родени единствени и неповторими, но все пак има някои черти, по които си приличаме.

препоръчано

Например, някои сме с кафяви, а други - със сини очи. Едни сме с дълги пръсти, други - с по-къси. Формата на устните също е различна при различните хора, но все пак е и обединяваща донякъде. А какво би ни разкрила тя за характера? Вижте:

Естествено обемни горни и долни устни

Тази форма директно се свързва със силен майчински инстинкт и нуждата да се грижиш за другите. Тя характеризира личност, която обича да дава, поставя останалите на първо място и това ѝ доставя радост и удовлетворение. Такъв човек обича да има верен кръг от приятели и добри връзки с всички хора, които се появяват в живота му. Ако това са вашите устни, то вие действително много цените любовните си връзки.

Малки, но много пухкави устни 

Това са хора, които в началото на връзката не влагат особени чувства или грижи, но щом след време усетят любовта на партньора си, стават по-отдадени. От друга страна, ако имате малки и тънки устни, тогава връзките ви са проблемни – просто не усещате нуждата да се привързвате към други хора.

Тънки горни и долни устни

Тези хора са самотници, но нямат проблем с това. Те нямат нужда да са прилепени за полата на някого. За тях доброто отношение във връзките не идва естествено, просто не са устроени по този начин (за разлика от притежателите на плътни устни), но все пак се справят добре, макар да им се налага да се старят повече.

„Къдрави“ устни 

Устни, които не са нито твърде тънки, нито твърде плътни. Те са със среден размер а „дъгата на Купидон“ не е прекалено очертана, но не е и размита. Ако вашите устни са такива, то вие сте много уравновесени във връзките си. Със сигурност няма да драматизирате или да се отдавате прекалено. Не сте „прилепчиви“ и досадни, но все пак се нуждаете от чувство на близост.

Устни с добре очертана „дъга на Купидон“

Човек, който умее добре да комуникира, има остър ум и е много креативен. Тъй като умът на този тип хора действително сече като бръснач, те често говорят прибързано и казват неща, които не трябва. 

Сподели:
Бомба x
Кои са най-добрите и най-лошите в зодиака Кои са най-добрите и най-лошите в зодиака
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ Европа от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ "Европа" от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това