ФОТОБОМБА В ПИК: Вижте как верните другари Васил Божков и Пламен Бобоков посрещат Джулая заедно с жените си (НОВИ СЕНЗАЦИОННИ СНИМКИ)

Политика

ФОТОБОМБА В ПИК: Вижте как верните другари Васил Божков и Пламен Бобоков посрещат Джулая заедно с жените си (НОВИ СЕНЗАЦИОННИ СНИМКИ)

316263
на 01.07.2020
ФОТОБОМБА В ПИК: Вижте как верните другари Васил Божков и Пламен Бобоков посрещат Джулая заедно с жените си (НОВИ СЕНЗАЦИОННИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Двамата верни другари Васил Божков и Пламен Бобоков са посрещнали Джулая точно преди година на луксозна яхта в Гърция заедно със съпругите си.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Това показват нови сензационни снимки на баровската компания, изпратени до електронната поща на ПИК и „Ретро“

Фотосите красноречиво демонстрират в какви отношения са укриващият се в Дубай милиардер и обвиняемия русенски милионер. 

Кадрите документират епичен купон точно преди година – 1 юли 2019 г., когато двете семейства посрещат изгрева на слънцето край гръцкото крайбрежие. В открити води и далеч от любопитни погледи босовете разпускат спокойно с жените си – половинката на Божков Елена Динева, и на Бобоков – Христина.

Компанията празнува на яхтата до зори и с развеселен от скъпите питиета поглед посреща първите лъчи на слънцето.

Според запознати подобни веселби на яхти през лятото били традиция за беглеца с 18 обвинения Васил Божков.

Той ползвал скъпите си лодки, за да си почива в жегите далеч от любопитни погледи из гръцки курорти за баровци.

По-любопитното във фотосите е, че те за първи път ясно показват, че Божков и Бобоков, под чиято диктовка работи лично президентът Румен Радев, назначавайки му удобни посланици, са толкова близки. Хазартният бос е допускал русенския бизнесмен до най-интимния си свят. От снимките личи, че и жените им са първи дружки и на една от тях позират по сестрински прегърнати на фона на морската шир в късната лятна нощ.

Затова и вече не е изненадващо, че в телефона на Бобоков прокуратурата е открила документи, свързани с обвинителите и разследващите, които работят по производствата срещу Васил Божков.

Година по-късно за двете баровски семейства подобна идилия се оказва утопия. Васил Божков е беглец от родното правосъдие и се укрива в Дубай след издадената международна заповед за ареста му. В България той има повдигнати 18 обвинения за различни престъпления – от пране на пари до поръчителство на убийства. Аверът му Пламен Бобокон засега е със само едно – за участие в престъпна група по аферата с нелегалния внос на боклук от Италия покрай завода „Монбат“, в който е съдружник с брат си Атанас. Последният е за постоянно в ареста, докато съдът пусна Пламен под гаранция от 1 млн. лв.

Облаците над главата му обаче се сгъстяват сериозно в последните дни покрай новото досъдебно производство на прокуратурата, в което той е главно действащо лице – за търговия с влияние заради връзките му с президентството.

Обвинението вече втора седмица публикува шокиращи доказателства – чатове между Бобоков и секретаря на Румен Радев по антикорупция – Пламен Узунов. От разговорите между президентското протеже и русенския бос става ясно, че между тях е течал сериозен канал, през който са извършвани освен лобизъм в полза на бизнеса на Бобоков, така също и натиск за кариерно развитие на прокурори, назначения на посланици и дори помилване на затворници.

Жените на двамата босове от идиличните яхтени снимки също станаха жертви на делата на мъжете си. С днешна дата Елена Динева е в ареста, тъй като е участвала в част от фирмите на Васил Божков, през които има данни, че са минавали незаконни парични потоци според обвинителите.

Съдът отказа да я пусне под домашен арест и тя ще остане зад решетките още месеци, докато мъжът ѝ се укрива в далечен и топъл Дубай. 

От същата съдба се страхува и Христина Бобокова, която, макар и да не се е занимавала с бизнес, има няколко фондации, чрез които ръководи меценатска дейност. Ужасът за нея от угрозата да се озове зад решетките е доста по-голям, тъй като красивата половинка на Пламен Бобоков е майка на три деца, които още не са поели по своя път в живота.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК