ФОТО БОМБА В ПИК! Гери-Никол спести за Порше от 150 бона! Назначи си личен шофьор (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

ФОТО БОМБА В ПИК! Гери-Никол спести за Порше от 150 бона! Назначи си личен шофьор (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

181915
на 07.07.2016
ФОТО БОМБА В ПИК! Гери-Никол спести за Порше от 150 бона! Назначи си личен шофьор (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Арендби сензацията Гери-Никол е мамино-татина щерка и никога не е била лишавана от луксозен живот и какви ли не глезотии, недостъпни за голяма част от нейните връстници. Певицата обаче вече е осребрила скандалното си сценично поведение, за което е мощно критикувана от пуританите. Ученичката от Варна си е спестила парички за чисто ново "Порше Кайен", модел от 2015 г.

препоръчано

По-рано днес зоркият папарашки екип на ПИК прихвана сексапилното миньонче край мола на бул. "Черни връх". Певицата слезе от черния джип, а от задната седалка се изнизаха майка й, която по нищо не отстъпка по сексапил от щерка си. Компания на двете дами бе непознато момче на годините на Гери-Никол.
Триото се шмугна в търговския център с цел - да купи подарък, тъй като след петнайсетина минути дамите и кавалерът им излязоха от там с огромен луксозен плик. Макар да гради имидж на скандалджийка и мъжемелачка, 17-годишната изпълнителка на "I'm the Queen" явно кара късно детство, а поводът да смятаме така е плюшеният мечок с етикет, току-що закупен от един от детските магазина в мола.

Щом видя шефките си, шофьорът зад волана на Поршето си придвижи максимално към тях, за да не си чупя глезените от високите си токчета по паветата. Младежът в джипа работел за Гери-Никол, като лично тя, а не баща й, поемала заплатата му. Хитовата певица се радва на огромен интерес в последните година-две и благодарение на огромния брой участия е спестила достатъчно за първата си придобивка на 4 колела, коментира в рап-бранша. "Кайен" на една година струва близо 150 хиляди лева.

Гери-Никол, приятелят й и майка й отиват към мола за подарък

Мисията е изпълнена, но с подарък се е обзавела и певицата - плюшено мече

17-годишната варненка поема заплатата на шофьора си от своите хонорари

свързани новини

Джипът е модел от миналата година

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ) ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК