ФОТО БОМБА В ПИК: Ето го Цветанов, потънал в лукса на "Артекс" след оставката. Утешава се с жена си и уволнената кумица Ваня Колева! "Оставка давам, апартамент - не" (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Политика

ФОТО БОМБА В ПИК: Ето го Цветанов, потънал в лукса на "Артекс" след оставката. Утешава се с жена си и уволнената кумица Ваня Колева! "Оставка давам, апартамент - не" (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

727690
на 03.06.2019
ФОТО БОМБА В ПИК: Ето го Цветанов, потънал в лукса на Артекс след оставката. Утешава се с жена си и уволнената кумица Ваня Колева! Оставка давам, апартамент - не (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Цветан Цветанов потъна в лукса на "Артекс" след оставката си, видяха папараците на ПИК. Зам.-председателят на ГЕРБ, който ще бъде освободен от ръководните постове в партията на конгреса през юли, остава в края на политическата си кариера със скъпия апартамент.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Именно заради баровското жилище в сградата "Летера" в жк. "Изток", до който Цветанов стига със собствен асансьор, избухна огромният скандал, коствал политическата му глава. "Апартаментгейт" по чудо не помете управляващата партия и ГЕРБ спечели изборите преди седмица. Скандалът обаче не е забравен и хвърли огромно петно върху партията на Бойко Борисов, заради което той прие оставката на заместника си.

Цветан Цветанов обаче има с какво да се утешава - със скъпия апартамент, жена си и кумицата Ваня Колева. Именно с тях той бе засечен през уикенда от папараците на ПИК, докато се прибираха вкупом в лукса на "Артекс". Кумицата на Цветанови бе зам.-министър на спорта и бе уволнена също заради "Апартаментгейт", тъй като се оказа, че и тя си е купила скъпо жилище в същата сграда на по-ниски цени. 

Ваня Колева от години е особено близка на Цветанов и той и жена му Десислава й кумуваха на сватбата през 2016 г. с бизнесмена Николай Колев. Тогава тя бе още само парламентарен секретар на Министерството на младежта и спорта. Съпругът й Николай Колев, който е бивш национален състезател по колоездене и осми на световното първенство в Лестър от 1982 г., бе избрал повторно да предложи на половинката си, на 33-та година от семейния им живот. Колев има сериозен бизнес с търговия с велосипеди, от което според жена му изкарвал достатъчно пари, за да си купят жилище от "Артекс". Обясненията й обаче не помогнаха да спаси поста си и Борисов прие моментално оставката й.

Сега двете семействата се утешават взаимно след изпадането си от политиката и се разхождат ведро из тузарския квартал "Изток", преди да потънат в лукса на "Артекс".

Оставки дават, апартаменти - не.

Цветанови са доволни и сити след разходката ис ВИП квартала "Изток" на път за лукса на "Артекс", които им взеха главата като политици

Най-малката дъщеря на Цветанови също се прибира в луксозното жилище

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК