Вход
София
Времето в София 8 o C

ФОТО БОМБА В ПИК: Радеви нелегално на балет - мушват се през задния вход (ГАЛЕРИЯ)

ФОТО БОМБА В ПИК: Радеви нелегално на балет - мушват се през задния вход (ГАЛЕРИЯ)

на 15.03.2019
54008
42
ФОТО БОМБА В ПИК: Радеви нелегално на балет - мушват се през задния вход (ГАЛЕРИЯ)
Автор: ПИК
15.03.2019
42
54008

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава гостуват на Софийската опера тази вечер по покана на директора Пламен Карталов, видя репортер на ПИК.

Тази година се навършват 120 години от рождението на композитора Панчо Владигеров и по случай годишнината на тази вечер ще бъде премиерата на единствения балет на Владигеров „Легенда за езерото”. Именно този спектакъл ще гледат Радев и жена му от ложите. 

Десислава и Румен Радеви пристигнаха тежко охранявани от НСО, но този път решиха да се шмугнат през задния вход. Съпругата на президента наруши етикета и се появи с панталон, зарязвайки роклите на любимата си Невена. Малко преди да пристигнат семейство Радеви, но през централния вход, пристигна Антония Петрова със съпруга си. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(42)
1
БОЙКО Борисов и ЛАУРА КЙОВЕШИ СА ЮМРУКА СРЕЩУ КУРУПЦИЯТА У НАС
2
И кое му е нелегалното, след като сте успели да ги снимате?
3
ЗАДУНАЙСКА РАЯ ЧЕСТИТО ! ИМАТЕ ЦИГАНКА ЗА ПРЕЗИДЕНША ! https://s11.postimg.cc/65x683q4j/Desy_Ciganka.jpg Първата Дама Носи Всички Черти на Човек от Малцинствата ! Казах ли ви че Тази Държава не е Българска а Долнопробен Славяно Мангалски КЕНЕФ ? ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗАДУНАЙСКАТА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА! ИЗБИВАЙТЕ КОМУНИСТИ, ТРЕПЕТЕ МИЛИЦИОНЕРИ, НАЙ-ВЕЧЕ ПОТОМСТВЕНИ,ТЕ НЕ СА ХОРА! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/russiangenocide.html
4
Надявам се , че са прекарали чудесно !
5
Жалки и гнусни плужеци, как се впрегнах на акъла на Барсалата, да гласувам за тия кретени. Срам и ужас, ега ти държавата щом тия червени говеда я представляват!
6
Да си целува ръка на патриарси,да разнася шербети, да му набиват канчето, но да не поема ангажименти, които друг трябва да изпълнява! Нито е на власт с Курнела, нито има правомощия за нищо, освен да води Деса на опера :) Ниново-Кутевите червенотиквеничета подскачат като ощипани дърти моми, когато се покаже простотията на Рапона и лакомията на Импексова!
7
Трябва да имаме премиерът за президент. Премиерът ни дава пари, Радев - не. Да живее премиерът! Ура!
8
Защо се сърдим на БСПдираста, че ни каза, че сме нация от 80% дебили. Коя читава нация, би избрала тия разгонени боклуци, начело на държавата ни!!
9
Този палячо Чехлю Тъпанчев, като какъв се представя, той има само церемониални функции! Нали управлява, за 3 месеца само уволнения и едни грипени! Народа видя колко му е силицата и че са му слаби не само ангелите, а и главата :) Не стана ли ясно, че единствено може да сричкува и тактува, абе тъп Президент, проста Държава, добре че е само за "красота" като за ПРАЙД са с Деска !!!
10
обичат опера и балет, а наш Боко предпочита чалга. Направете си съответните изводи!
11
Тук само простаците виждат нещо нередно.
12
На бас, че Клепоухия Каун, и селската му дърта курабия, са на аванта, и не са си платили билетите, със свои пари. Иначе Шербетя никога нямаше да отиде на балета, ако трябваше да плати от джоба си.
13
ПреЦидента ще е примабалерината......хахахахахахахах! Деса с какъв парц'ал се е барнала?
14
Предпочитам човек, който гледа балет, пред човек прочел първи том от поредицата за Винету.
15
Нелегално?Без билети и през задния вход?Докога привилегии?
16
Но са си едни наши свине. Да са живи и здрави физически!!! Според идеологията на нашенския върл патрЕот. Последното, от което цитираните поименно българЕ по-горе са били заинтеросавани, е било музикалното изкуство.
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
отговор на коментар
Предпочитам човек,който върши много работа,пред завистлив фатмак-комисионер.
19
Ето те-----Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 8 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
20
А КОЙ е постановчика на това гениално събитие,да не би да е Свиленски та тайно се умъкнаха на представлението,но да внимава КОЙ целува и ЗАЩО. Не гаф а нещо НЕВИЖДАНО във историята на България та тази ''първа дама'' не Е ли научена от Учиндолския ''славей'' как да ЦЕЛУВА,и това е първия случай,но се прояви като редова рускиня със ЕВТИНО червило което продават само на Женския пазар....БРАВОС„БРАВИСИМО ЕВАЛЛА ......????
23
До №14 Дай на простака малко власт и му гледай сеира! Комбинацията между Страхлив Простак Фатмак и ПрИтенциозна, Нискоинтелигентна Простакеса е еманация на Войнстващата Простащина и Селска Посредственост! Много тъпа фамилия ни е яхнала, Жабока прочел, сричкувайки само Устава на БКП, а секретарката му е лакома комплексарка, която само Баджанаци му е донесла като зестра! По-зле са дори от Елена и Сергей СтаниШеви, защото са по-тъпи, по-ограничени и по-невъзпитани!
24
Ето те-----Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 8 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Ето те-----Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 8 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
27
17,03.2010....Твоята сакрална дата---ето те------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 8 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
28
Хасковския каун ходил с цървули по "дивия запад" , и като се върнал пак си останал неашладисан каун. Как можаха тия от КГБ да ни натресат такава куха лейка ??? По-голям задръстеняк трудно ще се намери в червеното блато.
29
Ето те------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 8 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
30
Не забравяй НЕДЕЛЯ--–9-тата ти годишнина....Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 8 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
31
Прочетете материала,и обърнете внимание на определенията на ПИKoчитe......президентската двойка дошла "ТЕЖКО ОХРАНЯВАНА"............били се "ШМУГНАЛИ" :-) ......... отишли "НЕЛЕГАЛНО"..... :-) ...... нарушила "етикета"( да не би да е на официален прием, бе ГЪ30ВЕ?)....хахахаха, Т@Ш@К@ е пълен.....
32
На бас с по-горните МАЛОУМНИ ГЕЙберастки СВИНE, че ТИКВАТА е ДОЛЕН,ГАДЕН и МИРИЗЛИВ ПЕЕЕЕРАС.......Все пак гушка кмета на Симитли се. :-) .... хахахахахахахахахахха.
33
Абе по добре на опера отколкото да посрещаш Цеца Величкович с цветя на летището и какво точно направи Тиквата в Азербайджан ходи на почивка с калинките си и екс президента Петър Стоянов или Бавноразвиващия какво прави в Америка със семейството си и на какви разноски ходи той там да за идиоти който не знаят Пекин къде се намира Операта е мръсна дума
34
Орешарски му даде на Кауня, всички карти с тайните входове и изходи. Така че няма проблем.
35
Такива са културните и интелигентни хора-ходят на опера, театър и т.н.Завиждат им прости хора, които достойно си показват простотията с писанията си.По просташки излияния не се срещат никъде по света по адрес на Президент.
36
Че и нелегално?! Че се и шмугнал?! Че и до тоалетна ходят?! Брей, брей! Ти да видиш?!
37
Мунчо води рокличка на опера докато всички служби са при премиера.. заради атентата! Охраната му трили снимки на журналисти. Свобода на словото и какви ли не глупости дето говори дето реално точно той ги прави. Тази злобна зависима личност с хубаво няма да си замине. Мунчо и рокличка ще научат всички задни изходи на президенството! Какво разбира рокличка от балет? все едно магаре да разбира от потрокали хахахах
38
Къв атентат бе? Хората си пазят християнството! Не е отишъл в тяхна мюсюлманска държава! А ония влизат тук! Утре и жените ви ще оправят и пак ще ги защитавате !
39
Поздравления, др. Радев! Докато Б. БОРИСОВ НЕУМОРНО РАБОТИ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА Б-Я, ВИЕ СТЕ НА БАЛЕТ! Каквото и да пишат лишените от разум, ЦЯЛ СВЯТ ПРИЗНА ББ ЗА НАЙ-УСПЕШНИЯТ БЪЛГАРСКИ ПРЕМИЕР! ЛИЧНОСТ С ДОСТОЙНСТВО И АВОРИТЕТ, НЕЩО? КОЕТО НИКОГА НЕ БИХТЕ ПОСТИГНАЛ. НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА НИЩО НЕПРАВЕЩ ПРЕЗИДЕНТ С 12 000 лв.заплата. До кога вие ще сътворявате гафове, а ББ ще се черви и чуди как да ги покрива? Да не говорим за фамилните ви гафове. Тук номерата ви минават, защото има пещерни хора, но пред лидерите на европейските държави, от които сте в изолация, бързо бяхте разкрит, че сте президент само на БКП/БСП и работите в интерес не за Б-я, а за Русия. Там номерата не ви минават. Надявам се, че сте успели да прецените не само развитието на западните държави, но и на какво ниво са техните лидери? Защо минахте през задният вход,? ЗАЩО СЕ СКРИХТЕ ОТ "НАРОДНАТА ЛЮБОВ"? ЗАЩО ОХРАНАТА ВИ Е ИЗЗЕЛА ФОТОАПАРАТЪТ НА ЖУРНАЛИСТ? Вероятно сте преценили, че с Деса не сте фотогенични! Думите "народът" и "хората" са само популизъм. Всичко друго е фарст и гаф след гаф, които подронват авторитета на България.
40
КАУНА И ПРОСТАКЕСАТА СА СЕЛЯНИ И НИКОГА НЯМА ДА СЕ НАУЧАТ,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ,УЧИ СЕ УМЕН ЧОВЕК,А ГЛУПАКА Е ВИСОКОМЕРЕН С ПРОСТОТИЯТА СИ,ДОРИ ГИ СЪЖАЛЯВАМ В ОПРЕДЕЛЕНИ МОМЕНТИ,ЛОШОТО Е НАХАЛСТВОТО И НЕПРИЗНАВАНЕТО НА УСПЕХИТЕ НА ДРУГИТЕ,КОЕТО ГОВОРИ ЗА УВРЕДЕНИ И БЕЗХАБЕРНИ ХОРА.
41
Мечта ми е ПИК-$ да напишат , че Бог-Бойко -Б е ходил / ДОРИ И ЛЕГАЛНО / на театър или концерт. А защо не и че си е купил ЦЯЛА книга / различна от Винету /. Де тоз късмет за такава вест. Ама на , не става , и не става , и не става......Друго си е да го кара правителствения самолет за мачле на Тигрите и да бие дузпата , докато не вкара. Ех , мечти , мечти , мечти......
42
НО НЯМА ЧЕТЯЩ ЧОВЕК ОТ НАШЕТО ПОКОЛЕНИЕ КОЍТО ДА НЕ Е ЧЕЛ „ВИНЕТУ“ В ДЕТСКИТЕ СИ ГОДИНИ ТОВА Е ОТ МАЛКОТО НЕ РУСКИ КНИГИ С КОИТО НИ ПЪЛНЕХА ГЛАВИТЕ.ПО ВАЖНОТО Е,ЧЕ ПРЕМИЕРА ВСЕ ПОВЕЧЕ ИЗРАСТВА И СЕ УЧИ ОТ ЕВРОПЕЍСКИТЕ ПОЛИТИЦИ„А ПРЕЗИДЕНТА ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАТЪВА И ГУБИ УВАЖЕНИЕ С ПОВЕДЕНИЕТО СИ„ДА ПРАВИ НА ИНАТ ЗА ВСИЧКО И ДА НЕ РЕАГИРА НА ГРЕШКИТЕ НА ФАМИЛИЯТА СИ,КОИТО СТАНАХА ПРЕКАЛЕНО МНОГО ЗА ПУБЛИЧНА ЛИЧНОСТ
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 16026
архив

Един треньор събрал футболен отбор, който побеждавал наред - немци, бразилци, италианци…
Журналисти го питат, как е успял?
Треньорът отговаря:
- В нападение играят чеченци - трудно е да ги удържиш, в полузащита са грузинци - с тях е трудно да се разбереш, в защита са азербайджанци - докато не платиш, няма да минеш, а на вратата е арменец - и да вкараш гол, не можеш да докажеш…

няма нови новини
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
сега
1732
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Отложиха делото за мярката на Миню Стайков
x
Астрологът на Даяна разгада бъдещето на сина на Меган и Хари
x