Вход
София
Времето в София 0 o C

ФОТО БОМБА В ПИК! Румен Радев затиснат от чехъла на булката си Деси - пиарката-съпруга командори генерала денонощно (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

ФОТО БОМБА В ПИК! Румен Радев затиснат от чехъла на булката си Деси - пиарката-съпруга командори генерала денонощно (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

на 30.09.2016
25060
15
ФОТО БОМБА В ПИК! Румен Радев затиснат от чехъла на булката си Деси - пиарката-съпруга командори генерала денонощно (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Автор: ПИК
30.09.2016
15
25060

Кандидатът за президент, подкрепен от инициативен комитет на БСП, Румен Радев е тотално задушен от своята съвсем прясна съпруга и бивша подчинена - Десислава Генчева. Генерал Деси, както е известна амбициозната пиарка не само във ВВС, но вече и сред социалистите, не се отделя за секунда от летеца и командва всяка негова стъпка, видяха и папараци на ПИК.

Новата булка на Радев е иззела тотално командването не само на президентската му кампания, но и на цялото му ежедневие и контролира действията му от сутрин до вечер, плътно залепена за него. Фотограф на ПИК засече двойката вчера да обикаля по политически дела от сутринта. Летецът и Генчева още в ранни зори бяха откарани с кола и шофьор в една от ефирните теливизи, където той имаше участие, а тя го инструктираше какво да говори. После двамата отново бяха взети от автомобил и стоварени в офиса на предизборния им щаб.

Десислава Генчева през цялото време не спря да говори и да нарежда нещо, обикаляйки около летеца, който само послушно кимаше с глава. След като прекараха около 20 минути в офиса, двамата излязоха преоблечени с тоалети за път и отпрашиха с шофьора в посока Ямбол, където Радев имаше среща с избиратели по-късно през деня.

Социалисти още преди седмици споделиха шашнати, че генерал Деси е стъпила здраво с чехъла си над летеца и той не правел нищо, без да е уточнил действията си до най-малката подробност със съпругата си. Припомняме, че тя му стана официална половинка едва в средата на август, когато гръмна скандалът, че току-що напусналият Военновъздушните сили командир живее с подчинената си пиарка, заради която е разтурил преди време семейството си с майката на двете му деца. 

Военни пък разкриха, че Десислава е много амбициозна и е командорела и ВВС, докато е била на служба там с любимия си генерал, и щяла да направи всичко възможно да го вкара и в сградата на "Дондуков" 2, за да стане тя първа дама.

 

Радев носи багажа за пътуването в провинцията, докато Деси инструктира антуража му

Генчева се вози отзад досущ като първа дама

Ген. Радев – „салфетката” на БСП?

Ген. Радев – „салфетката” на БСП?

В едно телевизионно интервю преди седмици премиерът...

на 08.09.2016

Радев се приготвя за път под зоркия поглед на мъжа, който го вози

 

Летецът е облечен с костюм на излизане от телевизията

Кола с шофьор очаква кандидатът за президент след гостуването му в ефира

Кандидатът за президент се вози отзад като ВИП персона

 

Сподели:
свързани новини
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17938
архив

Един човек казва на приятеля си:
- Знаеш ли, измислих един виц...
- Казвай!
- Питали радио Ереван: "Имат ли жените мозък?", а то отговорило - "Имат, но само гръбначен.".
- На мене пък хич не ми е смешно.
- Ех, и ти си един природозащитник...

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Валери Симеонов приветства новите мерки срещу коронавируса, но има забележки: Детските площадки и басейните са опасни, БСП масово не носят маски в залата (ОБНОВЕНА)
x
Ето какво искат мъжете в леглото
x