Фракцията на Доган регистрира коалиция без ДПС

Акценти

Фракцията на Доган регистрира коалиция без ДПС

234512
на 11.09.2024
Фракцията на Доган регистрира коалиция без ДПС
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Румен Йончев, който е начело на Земеделския народен съюз, подаде документи за регистрация на коалиция "Алианс за права и свободи" в изборите, след като по-рано днес ВАС постанови ЦИК незабавно да регистрира "ДПС-Ново начало".

препоръчано

Земеделският народен съюз е една от партиите в коалицията "Демокрация, права и свободи - ДПС" около Ахмед Доган, на която беше отказана регистрация от ЦИК.

Както ПИК вече съобщи, по-рано ВАС отмени решението на ЦИК, с което бе отказана регистрация на коалиция "Движение за права и свободи - Ново начало" за участие в изборите за народни представители на 27 октомври 2024 г. 

По този начин съдът нареди на Централната избирателна комисия незабавно да регистрира "Новото начало" за изборите.

ДПС с лидер Доган и председател Чакъров внесе документи в ЦИК за самостоятелно участие в изборите.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК