Френска водка спасява белите тигри

СВЕТЪТ ДНЕС

Френска водка спасява белите тигри

16534
на 22.10.2014
Френска водка спасява белите тигри
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Французинът Анри Белвил създал водка, която е подобна на коняк и цели да обедини френския му произход и пътуванията му в Източна Азия.

препоръчано

Водката се произвежда в района Коняк във Франция. Тя се дестилира 6 пъти във френски медни казани и има много гладък и кремообразен вкус, пише БГНЕС.

Бутилката на водката е много впечатляваща, а нейното име Tigre Blanc означава "бял тигър". Компанията производител участва в кампанията за опазване на белите тигри в Африка, а част от средствата от продажбата на всяка бутилка ще бъдат преведени по сметката на фондация "Пантера".

Една бутилка "Бел тигър" струва 102 долара.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК