Френска министърка нарече котарака си... Брекзит

СВЕТЪТ ДНЕС

Френска министърка нарече котарака си... Брекзит

4482
на 18.03.2019
Френска министърка нарече котарака си... Брекзит
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Министърът по европейските въпроси на Франция Натали Луазо заяви, че е кръстила котарака си... Брекзит и обясни причините за избора си във Фейсбук.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Както съобщава вестник Journal du Dimanche, позовавайки се на страницата на Луазо, котаракът бил известен със своята нерешителност. Министърът отбелязва, че пухкавият домашен любимец я будел всяка сутрин с мяукане, тъй като искал да излезе от стаята. В мига, в който вратата бивала отваряна, той заставал на прага, без да го прекрачи и гледал сърдито, когато го оставяли навън. 

"Работата стигна до там, че да го кръстя Брекзит", пояснява Луазо.

Миналата седмица парламентът на Великобритания прие резолюция, съгласно която датата за Брекзит може да бъде прехвърлена за 30 юли, ако палатата на общините утвърди текста за сделката за излизане от ЕС, който бе предложен от премиера Тереза Мей. При това - парламентът вече два пъти отхвърли сделката. Ако тя отново бъде приета, страната е заплашена с "краен" Брекзит или прехвърлянето на процеса за по-късен срок.

Превод: ПИК

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 120
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК